احمد فرحی ظهر روز گذشته ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه عملیات تخریب آببندانهای غیرمجاز در استان گلستان و حاشیه رودخانه گرگانرود حدفاصل شهر گنبدکاووس تا سد وشمگیر با تمام قوا تداوم دارد، اظهار کرد: این عملیات با هدف تخریب ۷۵ آببندان از ۶ بهمن ماه آغاز شده است.
کارشناس مهندسی رودخانهها و سواحل شرکت آبمنطقهای گلستان با تأکید بر اینکه تاکنون ۲۰ آببندان در این مسیر تخریب شده است، ادامه داد: بیشترین تخریبها در روستای فیضیه ۱ و ۲ ، امیدیه، سلمان فارسی ۱ و ۲ و بخشی از ساحل راست سد وشمگیر است.
وی به نحوه تخریب آببندانها با استناد به دستورالعمل ابلاغی اشاره کرد و افزود: ابتدا و انتهای آببندانها به طول ۱۰ الی ۱۵ متر تخریب میشود.
فرحی تعداد ماشین آلات بهکار گرفته شده در اجرای این پروژه را ۱۲ دستگاه عنوان کرد و گفت: تعداد ۶ دستگاه بیل مکانیکی، چهار دستگاه بولدوزر، یک دستگاه لودر و یک دستگاه کفی، تحت نظارت هفت پیمانکار عملیات تخریب را بر عهده دارند.
وی از اضافه شدن دو دستگاه ماشین آلات شرکت توزیع و بهرهبرداری سد آقدکش به عملیات تخریب آببندانها خبر داد و خاطرنشان کرد: از محل طرح توسعه شرکت آب منطقهای استان گلستان سه دستگاه دیگر به سایر ماشین آلات اضافه خواهد شد.
کارشناس مهندسی رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای گلستان با تأکید بر اینکه اگر همه ماشین آلات به طور همزمان در عملیات تخریب مشارکت کنند تخریب آببندانها تا ۱۵ روز آینده به اتمام میرسد، تصریح کرد: آنچه به عنوان تعداد آببندانها عنوان میشود با مدنظر قرار دادن مالکین بوده و ممکن است در میان هر یک از ۷۵ فقره آببندان غیرمجاز چند آببندان جداگانه ایجاد شده باشد که در آمار یک فقره محاسبه میشود.
گفتنی است، دکترعلی محمد زنگانه استاندار گلستان در میز خدمت انبارالوم بخش وشمگیر شهرستان آققلا که در تاریخ ۱۵ دی ۱۴۰۱ برگزار شد، برای تخریب آببندانهای غیرمجاز منتهی به سد وشمگیر ضرب الاجل ۴۵ روزه تعیین کرده بود.
انتهای پیام
نظرات