سید عیسی حسنی در جمع خبرنگاران، افزود: رصد میدانی از سنگ قبر سازیها و آرامستانهای استان و تأکیدات امام جمعه، حکایت از بدعتی جدید در خصوص تشریفات تدفین و قبر و بارگاهسازی برای اموات در استان خاصه مرکز استان توسط سنگ تراشیها دارد.
وی اظهارکرد: مدتی است که پیکره شیر و حیوانات دیگر برای نصب بر روی قبور آمادهسازی و تراشیده و در اختیار و منظر مردم قرار گرفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: متأسفانه عدهای هم بدون توجه به ریشههای موضوع و بدعت بودن و فاقد هرگونه مبنای دینی و شرعی، عرفی و حتی قانونی بودن مبادرت به صرف هزینههای گزاف و نصب بر قبور کردند.
حسنی تصریح کرد: از آنجایی که این موضوع بر خلاف رویه فرهنگ و آداب رسوم استان و فاقد هرگونه مبنای شرعی و دینی بوده و جز ترویج خرافات و البته تحمیل هزینههای گزاف بر گُرده مردم بهویژه خانوادههای فقیر و دارای یتیم، منفعتی نه برای خانوادهای، قبیلهای و حتی اموات ندارد، به عنوان بدعت در حال گسترش است، بنابراین باید سریعاً جمع آوری و مدیریت شود.
وی ادامه داد: در راستای پیشگیریهای فرهنگی و اجتماعی از وقوع جرم و جلوگیری از شیوع هرگونه بدعت و خرافات در جامعه حداکثر ظرف یک هفته، به سنگ فروشیها و سنگ تراشیهای شهرستانهای استان اعلام میکنیم تا از هرگونه پیکر تراشی یا فروش یا عرضه چنین پیکرههایی امتناع و اجتناب کرده و سریعاً نسبت به جمع آوری آنها اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: پس از یک هفته به صورت میدانی، این موضوع بررسی و تک تک محلهای عرضه مورد بازرسی قرار میگیرند و در صورت ملاحظه یا مشاهده هرگونه پیکر نسبت به جمعآوری و معدومسازی آنها اقدام و پرونده قضائی برای متخلفین در دادستانی مرکز استان تشکیل خواهد شد و عواقب برعهده متخلفین است.
انتهای پیام
نظرات