محسن نهاوندی، دوشنبه ۲۱ فروردین به ایسنا گفت: امسال و بعد از فترتی ۱۰ ساله، بار دیگر شاهد برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در محل دائمی نمایشگاههای فارس در شیراز بودیم.
نهاوندی با یادآوری اینکه برخی دیدگاهها برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در محل دائمی نمایشگاهها را به دلیل فاصله با مرکز شهر و نبود ظرفیت کافی در استان، موفق نمیدانستند، گفت: با برگزاری جلساتی متعدد، رویکردها تا حدود زیادی تغییر کرد و این نمایشگاه برگزار شد.
او با بیان اینکه نگاه شرکت بینالمللی نمایشگاههای فارس به نمایشگاه قرآنی، برپایی غرفههای فروشگاهی و حضور انتشاراتیها نبوده است، گفت: هدف ما جریانسازی قرآنی در شیراز و فارس است.
نهاوندی ضمن اشاره به اینکه نگاه تیم مدیریتی جدید شرکت نمایشگاههای بینالمللی، مشخص کردن هدف نمایشگاه و برنامهریزی مبتنی بر هدف است، گفت: در نمایشگاه قرآن و عترت شیراز، با وجودی که غرفهها به بخش خصوصی تعلق میگرفت، هیچ هزینهای از آنان دریافت نشد و حتی بخشی از هزینهها را خودمان متقبل شدیم، اما از بسیاری از دستگاههای متولی قرآنی انتظار میرود که سهم بیشتری در چنین رویدادی داشته باشند.
او با اشاره به اینکه شرکت نمایشگاهها برای برپایی نمایشگاه قرآن مجبور به توقف برخی رویدادهای فرهنگی خود شد، انجام اقدامات فرهنگی را یکی از ماموریتهای این شرکت برشمرد و خاطرنشان کرد: برای برپایی نمایشگاه قرآن باید شاخصی تعریف شود، برگزاری چنین نمایشگاهی از عهده یک دستگاه خارج است و باید نهادهای مختلف پای کار باشند.
نهاوندی گفت: در جریان برگزاری نمایشگاه قرآن مشاهده کردیم که هر کسی با نگاه خود به سمت قرآن و عترت آمده است و اینها به راحتی کنار هم نمینشینند و این اتفاق خوبی نیست زیرا قرآن باید عامل وحدت باشد تا همه ما بتوانیم در کنار آن قرار گیریم اما این اتفاق تا حد زیادی رخ نداده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی فارس اظهار کرد: اگر دستگاههای متولی اجازه دهند آمادگی داریم تا دبیرخانه دائمی قرآن را در شرکت نمایشگاهها ایجاد کنیم زیرا برپایی نمایشگاه قرآن خود پروسه یک ساله دارد تا بتوانیم ابتدا ظرفیتها را شناسایی کرده و برای آنان برنامهریزی کنیم.
وی با بیان اینکه اگر دستگاههای مختلف در برپایی نمایشگاه در کنار هم باشند اقدامات خوبی میتوان انجام داد، گفت: یکی از این اقدامات شناسایی نوآوریها و دانشبنیانها در حوزه قرآن و عترت است که برای این کار هم نیاز به زمان داریم.
مدیرعامل شرکت بینالمللی نمایشگاههای فارس گفت: اگر بنا باشد نمایشگاه قرآن هر ساله برگزار شود باید شاخصهایی برای آن تعریف شود و بنا به آن شاخص برنامه عملی دیده شود و دبیرخانهای هم برای آن راهاندازی شده و هر دستگاه متولی هم سهم خود را انجام دهد.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه قرآن و عترت شیراز، طی روزهای ۱۶ تا ۱۹ فروردین در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی فارس، برپا شد.
انتهای پیام
نظرات