مجید فرهزاد ۲۷ فروردین ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طی سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود ۹۰ درصد از شبکه برقرسانی در استان بهسازی شد، اظهار کرد: در سال گذشته نیز حدود سه هزار پنل خورشیدی در بین عشایر استان توزیع شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری افزود: افزایش تعرفه برق مصرفی مشترکان سالانه بر اساس برنامه پنج ساله ششم انجام میشود اما این افزایش بها بر اساس الگوی مصرف خواهد بود که این الگو در روزهای معمولی ۲۰۰ کیلو وات در ساعت و در تابستان نیز ۳۰۰ کیلو وات در ساعت است درواقع مشترکانی که میزان مصرف برق آنها براساس الگوی مصرف باشد شامل افزایش تعرفه برق نخواهند شد همچنین افرادی که تحت پوشش سازمانهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی هستند اگر میزان استفاده از برق آنها براساس الگوی مصرف باشد قبض آنها رایگان است.
وی با بیان اینکه میانگین تولید برق توسط پنلهای خورشیدی در کشور نیم درصد است، ادامه داد: خوشبختانه طی سالهای گذشته قدمهای خوبی در این حوزه در چهارمحال و بختیاری برداشته شده است و از ۴۴۰ مگابایت برقی که باید در زمان پیک مصرف برق تولید شود ۱۲.۵ مگابایت یعنی حدود سه درصد در شرایط پیک و پنج درصد در شرایط معمولی توسط پنلهای خورشیدی تامین میشود.
فرهزاد عنوان کرد: حدود ۹۹.۵ درصد از جمعیت روستایی در چهارمحال و بختیاری از نعمت برق برخوردار هستند، نکته قابل توجه این است که روستاها برای برخورداری از برق باید دارای کد آبادی باشند همچنین تعداد خانوار در این روستاها نباید کمتر از ۱۰ خانوار باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: هفت روستا که در حاشیه سد خرسان سه قرار دارند که برق ندارند اما این روستاها بعد از آبگیری این سد به زیر آب خواهند رفت بنابراین امکان برقکشی برای آنها وجود ندارد و برق آنها به وسیله دیزل ژنراتور و پنل خورشیدی تامین میشود، درصورت انتقال روستاها به مکان دیگر نیز در اسرع وقت انشعاب برق آنها تامین خواهد شد.
وی تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری ۷۵ میلیارد تومان به شرکت توزیع نیروی برق استان تخصیص داده شد که از این میزان ۶۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی و ۱۵ میلیارد تومان نیز از محل منابع استانی است و برای بهسازی شبکههای توزیع همچنین برقرسانی به سه روستا که ابتدای سال جاری صورت گرفت در نظر گرفته شد.
فرهزاد یادآور شد: با توجه به اینکه میزان خاموشی در تابستان ۱۴۰۱ در چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر استانها کمتر بود تلاش میشود امسال نیز هماهنگی های لازم با سازمانهایی مانند صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و... انجام شود تا تابستان امسال نیز بدون مشکل سپری شود، برای این منظور ۳۳ برنامه نیز در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری بیان کرد: درصورتی که مشترکان صنعتی در یکی از ایام هفته تعطیل و بار مصرفی خود را به روز جمعه یا ایام تعطیل منتقل کنند از طرحهای تشویقی شرکت توزیع نیروی برق استان بهرهمند خواهند شد کشاورزان نیز درصورتی که از ساعت ۱۱ ظهر الی چهار بعد از ظهر که درواقع پیک مصرف برق است مصرف خود را کاهش دهند قبض برق دوره تابستانه آنها رایگان خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در ادارات دولتی نحوه مصرف برق به صورت سختگیرانه رصد میشود، افزود: در این مراکز باید از ساعت ۱۱ ظهر تمامی وسایل گرمایشی خاموش شوند همچنین ساعت پایان کار در ادارات دولتی نیز یک بعد از ظهر خواهد بود، اداراتی که نسبت به سال گذشته میزان برق کمتری استفاده کنند نیز مشمول طرحهای تشویقی شرکت توزیع نیروی برق میشوند.
فرهزاد ادامه داد: در سال گذشته و براساس طرحهای تشویقی شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری حدود چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مشترکان غیرخانگی پرداخت شد که از این میزان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به مشترکان صنعتی، دو میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان مربوط به مشترکان کشاورزی، ۳۰ میلیون تومان بخش اداری و ۱۲۰ میلیون تومان نیز مربوط به جایگهای سی ان جی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: روشنایی چراغهای معابر به صورت یک در میان تنها مختص استان نیست و خاموشی معابر در تمامی کشور به علت صرفهجویی در مصرف برق وجود دارد البته در ایام عید نوروز این حالت وجود نداشت اما فصل تابستان مجبور به کاهش روشنایی معابر هستیم
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در سال گذشته ۱۲ هزار مشترک به مصرفکنندگان برق در استان افزوده شد اما حدود۵.۷ درصد مصرف برق در استان نسبت به سال گذشته کاهش داشت.
انتهای پیام
نظرات