• جمعه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402020100204

آیت‌الله سعیدی:

تشکل‌های دانشجویی به دنبال قدرت سیاسی نباشند

تشکل‌های دانشجویی به دنبال قدرت سیاسی نباشند

ایسنا/قم خطیب جمعه قم با اشاره به آسیب‌هایی که تشکل‌های دانشجویی را تهدید می‌کند، گفت: باید توجه داشت که تشکل دانشجویی حزب به معنا متداول دنیا نیست. احزاب و سازمان‌های سیاسی برای رسیدن به قدرت به وجود آمدند اما تشکل‌های دانشجویی برای کسب قدرت به وجود نمی‎آیند بلکه برای رسیدن به آرمان‌ها به وجود می‌آیند که هدفی فراتر و ارزشمندتر از رسیدن به قدرت سیاسی است.

آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه نماز جمعه قم که اول اردیبهشت در مصلی قدس قم برگزار شد، با اشاره به دیدار فرماندهان ارتش با فرمانده کل قوا عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار با اشاره به آیه ۶۰ سوره انفال بیان کردند که خداوند در این آیه خطاب به مومنین می‌فرماید شما مومنان باید برای مقابله با دشمنان آنچه در توان دارید آماده کنید تا به این وسیله دشمنان را بترسانید.

وی ادامه داد: ایشان به فرمان امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر درباره سپاه اسلام گفتند: امیرالمومنین (ع) نیروهای مسلح کشور را حصارهای مستحکم کشور و ملت خواندند و تاکید کردند که این جایگاه بسیار بزرگ، مسئولیت‌های سنگینی به همراه دارد.

وی با اشاره به دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب گفت: دیدارهای دانشجویی جدا از جو خاص و مثال زدنی که دارد به خاطر بیان بی‌واسطه مسائل مشکلات آن هم با لحن و صراحت لهجه ویژه دانشجویان، حاوی نکات و مسائل تاثیرگذاری در مسائل کلان کشور است و تا مدت‌ها این مطالب مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب به واسطه امید و اعتمادی که به دانشجویان دارند این فرصت را در اختیار فعالان دانشجویی قرار می‌دهند تا در کنار نقدهایشان، راهکارهای خود برای عبور از بحران‌ها و گرفتاری‌های پیش روی جامعه اعلام کنند.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) با بیان اینکه دانشجو هم نسبت به آینده و هم نسبت به حال نقش آفرین است، افزود: یکی از وظایف دانشگاه تربیت نیروهای برجسته، مفید و صالح برای بخش هایی از کشور است.

وی با بیان اینکه از دانشگاه انتظار می‌رود که محل جوشش دو جریان حیاتی یعنی جریان علم و تحقیق و جریان آرمان خواهی، آرمانگرایی و هدفگذاری سیاسی و اجتماعی باشد، اظهار کرد: کمتر محیطی را می‌توان یافت که این دو جریان، هم زمان در حال جوشش باشند.

خطیب جمعه قم بیان کرد: در تاریخ کشور ما همواره جنبش‌ دانشجویی عدالت خواه، ضد اختناق و ضد استکبار بوده است و اگر کسی مدعی جنبش دانشجویی باشد اما این ویژگی‌ها را نداشته باشد در ادعایش صادق نیست.

آیت الله سعیدی ادامه داد: سابقه این جنبش از ابتدای قیام سال ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب قابل مشاهده است، جنبش دانشجویی همیشه دوشادوش روحانیت وجود داشته باشد.

وی با اشاره به آسیب‌هایی که تشکل‌های دانشجویی را تهدید می‌کند، اظهار کرد: باید توجه داشت که تشکل دانشجویی حزب به معنا متداول دنیا نیست. احزاب و سازمان‌های سیاسی برای رسیدن به قدرت به وجود آمدند اما تشکل‌های دانشجویی برای کسب قدرت به وجود نمی‎آیند بلکه برای رسیدن به آرمان‌ها به وجود می‌آیند که هدفی فراتر و ارزشمندتر از رسیدن به قدرت سیاسی است.

امام جمعه اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان به دوگانه‌ای زیبا اشاره کردند و بیان کردند که ماه رمضان برای جوانان مصداق بهار در بهار است؛ زیرا جوانی بهار عمر است به همین خاطر رمضان بهار در بهار است و این دوگانه زیبا در دفاع مقدس نیز وجود داشت و زمینه عروج و تعالی برای همه رزمندگان فراهم بود.

سپاه پاسداران پدیده‌ای بی‌سابقه در جهان است

وی با اشاره سالروز تاسیس سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران توانست نقش تعیین کننده‌ای را دفع حمله ایادی استکبار به جمهوری اسلامی ایفا کند و در کنار ارتش و با به کارگیری بسیج مردمی درسی ماندگار و تلخی را به دشمنان اسلامی بدهد.

نماینده ولی فقیه در قم افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است در همه جهان، پس از صدر اسلام، پدیده‌ای بی سابقه است که توانست شعارهای انقلاب اسلامی مانند ایستادگی در برابر همه قدرت‌های زورگوی جهان، غلبه خون بر شمشیر، حرکت برای نجات مستضعفین را محقق کند.

تذکر لسانی مردم، بهترین شیوه امر به معروف و نهی از منکر است

عضو خبرگان رهبری یادآور شد: رهبر معظم انقلاب همواره بیان کردند که بهترین شیوه امر به معروف ونهی از منکر، تذکر زبانی از طرف مردم است اما همه تجربه نمی‌کنند و می‌گویند تاثیر ندارد اما وقتی همه افراد تذکر بدهند فرد نمی تواند با این همه تذکر، منکر را ادامه دهد.

آیت الله سعیدی در خطبه اول با اشاره به آیه ۶۷ سوره توبه عنوان کرد: خداوند در این آیه ویژگی‌های منافقین را بیان می‌کند تا اگر منافقان را نمی‌شناسیم با این ویژگی‌ها آن‌ها را تشخیص دهیم.

وی نهی از معروف و امر به منکر را از ویژگی‌های منافقین دانست و بیان کرد: بر اساس این آیه فراموش کردن خداوند از دیگر ویژگی‌های منافقین است. منافقین برای اینکه عمدا خدا را کنار گذاشتند خداوند نیز لطف و عنایتش را از آن‌ها گرفت.

وی با اشاره به اینکه فراموش کردن خدا یکی آز آسیب‌های جدی زندگی است، اظهار کرد: هرجا که انسان خدا رو دور بیندازد و دیگران را به حساب بیاورد در واقع خدا را فراموش کرده است.

خطیب جمعه قم با بیان اینکه منافقین سعی می‌کند کفار، بیگانگان و ضد انقلاب را راضی کنند اما نسبت به خدا، پیامبر (ص) و خون شهدا هیچ ارزشی قائل نیستند، گفت: همه آنچه در رابطه با رفتارهای وارونه منافقین گفته شد به دلیل این است که فاسق هستند و فاسقان نیز از عنایت الهی محروم هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha