• دوشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402020401219
  • خبرنگار : 50599

سرپرست فرمانداری فنوج عنوان کرد؛

۹۴ روستای شهرستان فنوج فاقد شبکه آبرسانی است/ ۴۱ روستا نیازمند زمین چمن مصنوعی

۹۴ روستای شهرستان فنوج فاقد شبکه آبرسانی است/ ۴۱ روستا نیازمند زمین چمن مصنوعی

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست فرمانداری فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: ۹۴ روستای شهرستان فنوج فاقد شبکه آبرسانی و نیازمند توجه جدی وزارت نیرو هستند.

محمد یونس حقانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: حتی روستاهای هزار نفری شهرستان فنوج شبکه آبرسانی ندارند و بشدت نیازمند توجه جدی مسوولان هستند و در طرح جهاد آبرسانی حداقل امسال ۵۰ روستا گنجانده شود و اعتبار لازم تخصیص یابد.

وی گفت: جوانان فنوج شدیدا از نبود امکانات ورزشی گلایه مند هستند چون در سطح روستاها و مرکز شهرستان امکاناتی وجود ندارد، درخواست می شود حداقل در ۴۱ روستا زمین چمن مصنوعی نصب و دل ورزشکاران را شاد کرد.

وی افزود: شهرستان فنوج با ۶۲ هزار نفر جمعیت و ۱۴۹ روستا، ۹۴ روستای آن فاقد شبکه آبرسانی، ۵۷۷ کیلومتر راه روستایی خاکی است و طرح هادی در ۸۸ روستا اجرا نشده است.

وی بیان کرد: ۸۳ روستا نیازمند اینترنت پرسرعت، احداث زمین چمن مصنوعی در ۴۲ روستا و آسفالت حداقل ۶۵ کیلومتر کوچه و خیابان در شهرهای فنوج و شهرکتیچ از ضرورتهاست.

وی ادامه داد: پیرو سفر استاندار سیستان و بلوچستان و همچنین نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر به شهرستان فنوج در یک ماه گذشته، درخصوص بررسی و رفع مشکلات آب شهرستان مدیرکل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان حضور پیدا کردند و از نزدیک مسائل و مشکلات بی آبی را مورد بررسی قرار دادند.

سرپرست فرمانداری فنوج گفت: در این سفر قرار شد بیل مکانیکی و تانکر آب قبل از شروع فصل تابستان و تنش آبی به شهرستان تخصیص پیدا کند و همچنین حفر، تجهیز و وارد مدار نمودن چاه جدید در شهر فنوج، اصلاح شبکه آبرسانی به طول پنج‌ کیلومتر در شهر فنوج و کتیج پیگیری و عملیاتی شود.

حقانی افزود: علاوه بر مورد یاد شده مقرر شد حفر چاه در روستای مگون، تحویل نقشه اجرایی طرح آبرسانی روستای رمش و گورد به خیران جهت تهیه مصالح و اجرا توسط آب و فاضلاب و اجرای شبکه برق به طول ۲۳۰ متر و همچنین اجرای خط انتقال به طول ۱.۵ کیلومتر برای روستای زبرنگ، تخصیص ۲.۴ میلیون مترمکعب آب از محل انتقال آب دریای عمان به شهرستان بصورت سالیانه اجرایی شود.

وی با بیان اینکه در مجموع ۷۷۶ کیلومتر در سطح شهرستان فنوج وجود دارد که ۵۷۷ کیلومتر آن خاکی و نیازمند فوری آسفالت است، ادامه داد: از مجموع ۱۴۹ روستای فنوج فقط ۴۱ کیلومتر راه آسفالت شده و درصد بهره‌مندی از آسفالت کمتر از ۶ درصد است یعنی ۹۴ درصد مردم در روستاهای فنوج از نعمت آسفالت محروم هستند.

سرپرست فرماندار فنوج گفت: ساخت و افتتاح پروژه راهسازی فنوج به تنگ سرحه(محور کلدر) شهرستان فنوج را از بن بست خارج و شاهد توسعه و آبادانی این منطقه دور افتاده و محروم خواهیم بود. حقانی گفت: برای تکمیل و بهره برداری این محور بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

وی با بیان اینکه برای حدود ۸۰۰ کیلومتر راه فقط یک دستگاه گریدر و یک دستگاه لودر و یک کامیون در شهرستان فنوج وجود دارد و به دلیل کمبود ماشین آلات اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای نمی توانند خدمات رسانی مطلوب انجام دهند و به موقع هر دو ماه یا سه ماه راههای روستایی را رگلاژ و تسطیح کنند.

وی بر تخصیص حداقل ۱۰ دستگاه ماشین آلات سنگین شامل لودر، گریدر، بولدزر، کامیون و کفی برای جابجایی و حمل ماشین آلات تاکید و خاطرنشان کرد: حتی چارت اداری و تشکیلاتی برای اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فنوج پس از ۱۰ سال ارتقا به شهرستان تعریف نشده و شدیدا با کمبود نیروی انسانی و تجهیزات مواجه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha