سلمان اسماعیلی یکشنبه ۱۰ اردیبهشتماه در همایش روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان ملایر، اظهار کرد: از زمان رونمایی طرح تحول اقتصادی ملایر "تام" چند هزار هکتار زمین با همراهی مردم در نقاط مختلف شهرستان معرفی شد که بدون شک رشد اقتصادی در این نقاط قرار میگیرد.
وی با تأکید بر مردمی سازی اقتصاد در روستا به وسیله معرفی و بهکارگیری ظرفیتها، بیان کرد: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم، ادعا میکنیم که در دوره اخیر، فرمانداری ویژه ملایر یکی از مردمیترین دورههای خود را تجربه کرده و نمونه بارز آن برپایی میزهای خدمت است.
اسماعیلی از برگزاری حدود ۱۰۰ میز خدمت طی یکسال اخیر در روستاها و نقاط حاشیه روستاها و شهرها خبر داد و گفت: مصوبات خوبی اتخاذ شد که بنای آن مردم و شوراهای اسلامی بود.
فرماندار ویژه ملایر تأکید کرد: با وجود مشکلاتی که از دولت قبل باقی مانده بود، در دولت مردمی سیزدهم شاخصهای اقتصادی و سرمایهگذاری مثبت، تورم مهار و نقدینگی تولید شد.
اسماعیلی تصریح کرد: کل زیرساختهای صنعتی دولتی این شهرستان ۲۸۳ هکتار است که با همراهی مردم و پیگیریهای انجام شده، رشد بیش از ۲۰۰ درصدی را در ایجاد زیرساختهای صنعتی رقم خواهیم زد.
وی با تأکید بر تعامل بیشتر شوراهای اسلامی شهر و روستا با شهرداران و دهیاران مطرح کرد: شوراهای اسلامی از تمام وقت و ظرفیت برای کار، تلاش و مطالبهگری استفاده کنند و در انجام کار مردم سیاسیکاری نکنند.
وی به اهمیت نقش شوراهای اسلامی اشاره کرد و گفت: شوراهای اسلامی یک نهاد بیبدیل است که به قانون اساسی ما رنگ جدیتر و عملیاتیتری داد و اتصال حاکمیت با مردم را تکامل بخشید و انقلاب اسلامی مردمیتر شد.
اسماعیلی به مأموریت بزرگ و زحمات خالصانه شوراهای اسلامی در تحقق اهداف نظام اشاره و خاطرنشان کرد: حجم بزرگی از فعالیتها و تلاشهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در گمنامی است که این خدمات بینظیر و ستودنی است.
وی اجرای قانون در انجام کارها و وظایف محوله شوراهای اسلامی را از الزامات دانست و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا در پروژههای شهرستان همراهی داشته باشند.
اسماعیلی با بیان اینکه شوراهای اسلامی نباید دچار بخشینگری شوند، گفت: روستاها و شهرهای تابعه این شهرستان ظرفیتهای ویژه و منحصربفردی دارند و باید به سمت انجام کارهایی با افق بلندتر بروند.
اسماعیلی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی میزان بارندگی در این شهرستان نسبت به سال گذشته، مطرح کرد: با این وجود همچنان کمبود آب داریم و شوراهای اسلامی و دهیاران باید در مدیریت منابع آب دقت لازم را داشته باشند.
وی به وجود ۶۲۲ رشته قنات در این شهرستان و اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای لایروبی قنوات اشاره و بیان کرد: بودجه عمرانی این شهرستان در سال گذشته ۶۰۰۰ میلیارد تومان شامل ۴۰۰۰ میلیارد تومان بودجه ملی و ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبارات سفر رئیس جمهور بود که به همت دولت، میزان تخصیصها خوب است.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه ادعا نمیکنیم همه مشکلات را میتوانیم حل کنیم، گفت: با توزیع اعتبارات مورد نیاز طبق اولویت و نظر شوراهای اسلامی، امسال شرایط بهتری را تجربه خواهیم کرد.
وی با تأکید بر اینکه توسعه و پیشرفت ملایر را متوقف نمیکنیم، گفت: مشارکت شوراهای اسلامی و دهیاران باید با اعتمادسازی و حفظ حداکثری منافع مردم در طرح تحول اقتصادی ملایر شکل گیرد.
اسماعیلی بر لزوم تلاش شوراهای اسلامی در ایجاد منابع درآمدی پایدار تأکید و مطرح کرد: بخشی از این منابع درآمدی از طرح تحول اقتصادی محقق میشود و انتظار داریم شوراهای اسلامی و دهیاران در این زمینه پیشنهادات و فکرهای عملی و طرحهای اجرایی خود را ارائه دهند.
فرماندار ویژه ملایر به انتخابات به عنوان یکی دیگر از موضوعات مهم سالجاری اشاره و خاطرنشان کرد: تمام تلاش دشمنان ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم و مشارکت کمرنگ مردم در انتخابات است پس باید با تمام توان پای منافع کشور و نسلهای آینده بایستیم.
وی همچنین با اشاره به نقش مهم شوراهای اسلامی در جذب مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات و امیدآفرینی مردم گفت: باید برای برگزاری انتخاباتی پرشور تلاش کنیم و فارغ از نتیجه، پای منافع مردم بایستیم.
انتهای پیام
نظرات