• پنجشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402022113897
  • خبرنگار : 50189

منوچهر متکی:

گام دوم شورای وحدت اصولگرایان، انسجام تشکیلاتی است

گام دوم شورای وحدت اصولگرایان، انسجام تشکیلاتی است

ایسنا/کرمان وزیر اسبق خارجه گفت: گام دوم شورای وحدت را تعریف و نام آن را انسجام تشکیلاتی گذاشتیم.

منوچهر متکی عصر امروز ۲۱ اردیبهشت ماه در نشست شورای وحدت نیروهای انقلاب کرمان با اشاره به دوره وزارت خود در امور خارجه در دولت احمدی نژاد بیان کرد: آمریکایی‌ها دنبال مذاکره با ما بودند زیرا می‌دیدند که در عراق موفق نیستند و جیمز ویکیر وزیر خارجه جمهوری خواهان و یک سناتور دمکرات ها را مامور کردند که چرایی عدم موفقیتشان در عراق چیست؛ بعد از بررسی یک گزارش ۱۵۰ صفحه ای تهیه کردند که بخش هایی از آن را منتشر کردند.

وزیر اسبق امور خارجه ایران ادامه داد: یکی از موارد مطرح شده در این گزارش عدم توجه به نقش آفرینان اصلی عراق بود و از ایران نام می‌برند.

او گفت: آمریکا با مذاکره برخی کشورها را از مسیر اصلیشان منحرف کرده است. اندیشه بلند و راهبردی فکر کردن و طراحی عملیاتیِ حاج قاسم سلیمانی برای ما درس بود و ایشان باعث افتخار همه مردم ایران هستند.

او در ادامه سخنانش با یادآوری اتفاقات سال گذشته گفت: دشمنان همه راه ها را رفتند و همه طراحی ها و راهکارها را انجام دادند و آخرین آن در پاییز سال گذشته بود و القاء کرده بودند که کار جمهوری اسلامی تمام است و برخی این تحلیل آمریکائی ها را باور کردند.

متکی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: دشمنی آمریکائی ها با ما زمانی به پایان می رسد که آنها به این نتیجه برسند که ما شکست ناپذیر هستیم.

وزیر اسبق امور خارجه ایران با اشاره به شرایط کشور عنوان کرد: مردم می‌گویند آنجایی که وظیفه ما بود به خوبی انجام دادیم اما مسئولین نه؛ علی رغم آن در سال گذشته در ۲۲ بهمن مهر ابطال بر طرح دشمن زدند.

این فعال سیاسی با بیان این مطلب که امام راحل و رهبری از مردم به خوبی شناخت داشتند، اظهار کرد: سرنوشت انتخابات پیش رو را شناخت صحنه، ترفند دشمنان و تدابیر ما رقم می زند.

او تاکید کرد: عملکرد دولت ها در حضور و عدم حضور مردم موثر است. بدانید مردم عاشق چشم و ابروی هیچ دولتی نیستند اگر ما درست عمل نکنیم به ما هم همان جواب را می دهند لذا شورای وحدت برای دولت رئیسی تلاش و میدان داری کرد.

متکی راه داشتن و آدم کاربلد داشتن را عناصر موفقیت هر دولت دانست و بیان کرد: معتقدیم که جهت گیری های رئیسی در دولت درست است اما برخی می گویند نقشه راه و آدم کاربلد به تعداد کافی ندارد. بخشی از این القاء، خارجی و بخشی دنباله های داخلی آنهاست اما قسمتی از آن افرادی هستند که گل به خودی می زنند و مشکل برای کشور درست می کنند و موجب می شوند که به دو سال نرسیده وزیر کار، کشاورزی، صمت و در سفرهای استانی ۱۰ تا ۱۵ مدیر تغییر یابد و این نشان دهنده این است که در ابتدا در انتخاب آنها دقت لازم صورت نگرفته است.

وزیر اسبق امور خارجه ایران با برشمردن وظایف شورای وحدت در انتخابات عنوان کرد: باید از کاندیدای مورد نظر خود حمایت کرد و ما این کار را کردیم و من در گزارشی که به آقای رئیسی دادم مطرح کردم ۳۵۰ هزار نفری که در سطح کشور در شوراهای وحدت برای شما میدان داری کردند، بسیاری از آنها طرح، نقد، برنامه و ... در کلیت مسائل کشور نظر دارند.

او در ادامه گفت: یک مصیبت به نام قیمت‌ها در اقتصاد داریم زیرا قیمت اجناس مدام در حال تغییر است به اعتقاد بنده مصیبت بالاتر از آن این است که در جامعه این احساس بوجود بیاید که کسی نمی تواند این مشکل را حل کند.

این فعال سیاسی عنوان کرد: باید بدانیم که با چه ادبیاتی با مردم و جوانان صحبت کنیم و این کار بزرگی است که در ۱۰ ماه آینده برعهده همه کسانی است که به این انقلاب گره خورده اند.

او با بیان این مطلب که دشمن دنبال این است که انتخابات به شکست کشانده شود، اظهار کرد: دشمن سناریوی تحریم انتخابات توسط مردم را طراحی کرده و همچنین در سناریوی دیگر تلاش دارد مشارکت مردم را به حداقل برساند، لذا ماموریت ما در فاز اول شورای وحدت انتخابات بوده و ساختار ما انتخاباتی بود و باید در ابتدا برای کاندیدای خود کار کنند و وقتی کاندیدایشان برنده انتخابات شد، نیروهای خود را به دولت معرفی کنند ما بیشتر از همه از آقای رئیسی حمایت کردیم.

او با بیان این مطلب که شورای وحدت مجموعه‌ای فرا حزبی و فراجبهه ای است، تصریح کرد: ما دنبال سهم خواهی نبودیم و قصد کمک به دولت را  داشتیم حال نخواستند؛ لذا گام دوم شورای وحدت را تعریف و نام آن را انسجام تشکیلاتی گذاشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha