• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402030302403
  • خبرنگار : 50201

رزمایش ملی ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی در بندر نوشهر برگزار شد

رزمایش ملی ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی در بندر نوشهر برگزار شد

ایسنا/مازندران رزمایش ملی ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی در راستای مقابله با تهدیدات زیستی و ترکیبی نفوذ آفت نباتی، آفلاتوکسین و ناقل بیماری‌زا (پشه آئدس) با حضور مسئولان کشوری و استانی به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر برگزار شد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی  مازندران در این آیین با بیان اینکه پیشگیری از تهدیدات زیستی در رأس برنامه های اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران قرار دارد، اظهار کرد: این سازمان به عنوان یک سازمان پیشرو که تلاش دارد انواع تهدیدات طبیعی و انسان‌ساز را در بنادر کشور که مبادی ورود و خروج کالا و مسافر با سایر کشورها است، مورد رصد قرار داده و در راستای آمادگی، بازتوانی و ارتقاء تاب‌آوری با تدبیر و بینش گام بردارد.

سعید کیاکجوری گفت: این رزمایش با حضور و مشارکت سازمان پدافند غیرعامل کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان استاندارد و دیگر دستگاه های استانی و شهرستانی در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر برگزار شد.

وی ارتقاء آگاهی مدیران سازمان ها در سطح کشور و دستگاه های اجرایی استانی و شهرستانی در زمینه انواع تهدیدات زیستی، ایجاد هماهنگی بین سازمانی و دستگاهی در مقابله با این تهدیدات، طراحی و تمرین سیستم فرماندهی حادثه(ICS) با حضور سایر ارگان ها و دستگاه های برون سازمانی را از مهم‌ترین اهداف برگزاری رزمایش ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی برشمرد.

در ادامه رستم زرودی فرماندار نوشهر نیز با بیان اینکه وحدت عامل موفقیت و پیروزی‌ها است، ابراز کرد: دشمن به این نتیجه رسید که با پدافند عامل حریف ما نیست و بنابراین با پدافند غیرعامل در حوزه زیستی، شیمیایی  به دنبال ضربه زدن است.

وی با بیان اینکه شهرستان نوشهر بیشترین ساحل را در استان مازندران دارد، افزود:  متأسفانه تعداد ماهیان کفال در منطقه ما به شدت کاهش یافت که علت آن می‌تواند مشکلات زیست محیطی باشد.

فرماندار نوشهر همچنین با اشاره به اینکه نوشهر دارای ۴ دریاچه است، تصریح کرد: در برخی مناطق گیاهانی مشاهده شده است که بومی منطقه نیستند و به همین دلیل در حال تحقیقات بر روی این گیاهان هستیم تا اثرات احیاناً مخرب زیست محیطی آن مورد بررسی قرار گیرد.

زرودی با بیان اینکه ما از مشکلات زیست‌محیطی اطلاعات کافی نداریم، تأکید کرد: باید پیش‌بینی و پیشگیری را در حوزه پدافند غیرعامل دستور کار داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha