امین کوگانی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به مشکل فروش محصولات تولیدی هنرمندان صنایع دستی در کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از راه هایی که می تواند این مشکل را برطرف کند، احداث بازارچه های دائمی صنایع دستی است.
وی ادامه داد: در گذشته در تعدادی از شهرهای استان مانند روانسر، اسلام آبادغرب و صحنه بازارچه های دائمی صنایع دستی احداث شده، اما به دلیل جانمایی نامناسبی که داشته اند، دردی از مشکلات هنرمندان صنایع دستی این شهرستان دوا نکرده و رونقی نگرفته اند.
معاون صنایع دستی استان اضافه کرد: همچنین در شهرستان دالاهو هم یک بازارچه دائمی صنایع دستی از سالها پیش روی کمربندی این شهر احداث شده که فرصت مناسبی را برای فروش صنایع دستی هنرمندان فراهم کرده بود، اما باتوجه به اینکه مسیر کمربندی چند سال پیش تغییر پیدا کرد، اکنون هنرمندان صنایع دستی این شهرستان هم با مشکل فروش مواجه شده اند.
وی به لزوم احداث بازارچه های صنایع دستی در شهرهای ملی استان همچون دالاهو، نودشه و هرسین هم تاکید کرد و گفت: از طرفی باتوجه به موقعیت مرزی بودن کرمانشاه و بازگشایی مرز خسروی، نیاز است که در شهرستانهای مرزی استان هم بازارچه های صنایع دستی را احداث کنیم.
کوگانی با تاکید براینکه میراث فرهنگی به تنهایی از عهده احداث بازارچه های صنایع دستی بر نمی آید، تصریح کرد: بنا به دستورالعملی که چندسال پیش به استان ها ابلاغ شده، احداث بازارچه های صنایع دستی در همه شهرستانها باید با همکاری شهرداری ها و فرمانداری ها باشد.
وی خاطرنشان کرد: براین اساس، تامین زمین و جانمایی مناسب آن باید توسط شهرداری ها و احداث آن هم توسط میراث فرهنگی انجام گیرد که ما نیز طی یکی دو سال اخیر در این زمینه پیگیری هایی را انجام دادیم تا شهرداری ها را پای کار بیاوریم.
معاون صنایع دستی استان افزود: متاسفانه تاکنون شهرداری ها در این زمینه همکاری لازم را با ما نداشته اند و احداث بازارچه های صنایع دستی لنگ تامین زمین مناسب از سوی شهرداری ها مانده است.
وی تاکید کرد: درصورتی که شهرداری ها زمین مناسب را در شهرستانها در اختیار ما قرار دهند، ما نیز کار احداث بازارچه های صنایع دستی را آغاز خواهیم کرد و آنها را در اختیار هنرمندان صنعتگر همان شهرها قرار می دهیم.
انتهای پیام
نظرات