• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402032415966
  • خبرنگار : 30057

ارائه راهکارهای فناورانه برای رفع نیازها به نمایندگان مردم در نمایشگاه آبادیران

ارائه راهکارهای فناورانه برای رفع نیازها به نمایندگان مردم در نمایشگاه آبادیران

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس‌جمهوری، با اشاره به برگزاری پنل‌های رفع نیازهای موضوع محور گفت: برای این منظور نیازهای ۵ استان شناسایی شدند و بر اساس آن شرکت‌های متناظر با رفع آن مساله، راهکارهای فناورانه خود را ارائه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر شقایق حق‌جوی جوانمرد در حاشیه نمایشگاه آبادیران در جمع خبرنگاران برگزاری این نمایشگاه را فرصتی برای توجه به نیازهای مردم دانست و گفت: برای بخشی از این نیازها فناوران شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته‌اند پاسخ هایی را ارائه دهند، ولی برای بخش دیگری از نیازها که معاونت علمی تاکنون نقشه راهی برای مرتفع کردن آنها نداشته است، نیاز بود که احصا شوند.

وی اظهار کرد: با احصاء این نیازها، فناوران شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به سمت توسعه محصولات و فناوری‌هایی حرکت کنند تا این نیازها مرتفع شود و یا شرکت‌های فناور دیگری خلق شوند.

حق‌جوی با بیان اینکه این شرکت‌ها می‌توانند با عادلانه‌ترین شکل ممکن، نیازها را برطرف کنند، یادآور شد: محرومیت طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود، گاهی اوقات محرومیت از جنس آموزش بوده و یا از جنس شناسایی توانمندی‌های نیروهای انسانی است.

وی تاکید کرد: به نظر من به میزانی که مردم ساکن شهرها به حوزه آموزش و تحلیل استعدادها دسترسی دارند، برای ساکنان شهرهای کوچکتر و یا روستاها این امکان فراهم نیست، از این رو در این نمایشگاه طیف گسترده ای از دستاوردهای استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلفی از آموزش تا حوزه کسب و کار و حرفه مردم در مناطق، ارائه شده است.

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با اشاره به وضعیت اشتغال پایدار در کشور، اظهار کرد: به نظر من گام اصلی در ایجاد اشتغال پایدار در کشور، شناسایی مسایل کشور از یک سو و از سوی دیگر شناسایی شرکت های رفع کننده این مسایل است. در این شرایط می‌توان انتظار داشت اشتغال پایدار ایجاد شود.

حق جوی خاطر نشان کرد: اگر تصور شود که این نمایشگاه عرصه‌ای  برای مردمی شدن اقتصاد باشد و حرف مردم شنیده شود و نیازهای آنها مورد توجه قرار گیرد، به کار بیشتری نیاز دارد.

وی اضافه کرد: تحقق این هدف نیازمند آن است که ما نیازهای مردم را شناسایی کرده باشیم، ضمن آنکه با نمایندگان آنها نیز وارد مذاکره شده باشیم و آنها را برای حضور در این نمایشگاه دعوت کرده باشیم.

وی با بیان اینکه در این شرایط می‌توان انتظار داشت که نشست‌های معنی داری میان مردم و شرکت‌های دانش بنیان برگزار شود، افزود: این همان اتفاقی است که در این نمایشگاه در حال اجرا است.

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: در این راستا ما نیازهای ۵ استان کشور را در قالب ۵ محور نمایشگاه شامل "مسکن و زیرساخت توسعه روستایی"، "کشاورزی، دامپروری و شیلات"، "ماشین آلات کوچک"، "سلامت، بهداشت توانبخشی" و "فناوری‌های آموزشی" شناسایی کردیم.

وی ادامه داد: ما در حاشیه این نمایشگاه، پنل‌های تخصصی را با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان متناظر و نمایندگان مردم برگزار کردیم. در طی این نشست‌ها نمایندگان هر منطقه، نیازهای مردم را ارائه خواهند کرد و از سوی دیگر شرکت‌های متناظر با قابلیت حل مسائل، راهکارهای فناورانه برای رفع این چالش‌ها را ارائه خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که در پایان این نشست‌ها اتفاقات واقعی در زمینه رفع چالش‌ها با کمک راهکارهای فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان رخ دهد.

نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا (آبادیران) توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با مشارکت "بنیاد مستضعان"، "کمیته امداد امام خمینی" و "ستاد اجرایی فرمان امام (ره)" با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از ۲۳ خرداد ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرده و تا ۲۵ خردادماه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha