سردار محمدکاظم تقوی امروز شنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور خاطرنشان کرد: ابتدای حضورم در خراسان رضوی، شأن و منزلت نیشابور را در چارچوب مأموریت خودم نپسندیدم و علاقه داشتم همان طور که نام نیشابور در جهان میدرخشد نام پلیس آن هم بدرخشد.
وی با بیان اینکه نیشابور شهری است که حدیث ولایت در آنجا ابلاغ و تفسیر شد، گفت: عظمت این سرزمین به معنای واقعی کلمه در ایران اسلامی بر کسی پوشیده نیست و استعدادهایی که در نیشابور وجود دارد، متفاوت از سایر نقاط است.
سردار تقوی افزود: بهترین جمله و تفسیر درباره تلاشهای نیروی انتظامی در حوادث اخیر به «جنگ ترکیبی» تعبیر شد و بر این اساس کارنامه نیروی انتظامی موفق بود و اگر در این جنگ ترکیبی مردم کنار نیروی انتظامی نبودند موفق نمیشدیم.
وی با اشاره به جایگاه ویژه نیشابور، ادامه داد: ابتدای حضورم در خراسان رضوی وضعیت نیشابور را که تحلیل کردم، متوجه شدم از سال ۱۳۷۰ هر آنچه داشتیم به همان بسنده شده و در شهرستان توسعه اساسی نداشتیم به همین دلیل مسئولان استان و شهرستان را به کمک طلبیدیم و خیران هم بسیج شدند و امروز صاحب یک مرکز آموزش سربازی در نیشابور شدهایم و این افتخار ثبت شد.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه نیشابور به تنهایی از برخی استانهای کشور والاتر است، گفت: این کهن شهر مسیر تردد میلیونها زائر به سمت حرم رضوی است.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد زائران امام هشتم از مسیر نیشابور به مشهد میروند مجاز نیستیم این فرصت در اختیار مجرمان قرار بگیرد و کوچکترین آزادی به آنها برسد.
هیچ جرم خشنی در شهرستان نیشابور افزایش نداشته است
سرهنگ علیرضا حسینعلیزاده، فرمانده پیشین انتظامی نیشابور گفت: در حوزه جرائم هیچ جرم خشنی را نداریم که در نیشابور افزایش پیدا کرده باشد و در حوزه پیشگیری از وقوع جرم نسبت به سایر شهرها موفقتر بودهایم و این حاصل تلاش همکارانم است.
وی با بیان اینکه مرکز آموزش سربازی شهید مطهری با تلاش تمامی مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی در طول سه ماه راهاندازی شد، افزود: از همکارانم در فرماندهی انتظامی شهرستان نیشابور خواهشمندم در همراهی با فرمانده جدید از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
برای تأمین امنیت همه باید گوش به فرمان فرمانده انتظامی باشیم
ابوطالب جوان، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در این مراسم گفت: برای تأمین نظم و امنیت شهر همه باید مانند سرباز، گوش به فرمان فرمانده انتظامی شهرمان باشیم و این همراهی در مجموعه شهرستان به عینه باید اتفاق بیفتد.
وی افزود: پارسال شرایط سختی را گذراندیم و در آن شرایط نیروی انتظامی با حضور میدانی برای ایجاد نظم و امنیت خوش درخشید و دوران سخت اغتشاشات و ناآرامیها را با کمترین تنش طی کردیم. قطعاً نباید اجازه دهیم نیشابور جولانگاه افراد لاابالی شود.
حقوق پلیس ایران ۲۰درصد کمتر از سایر ارگانهاست
هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: در همه دنیا میزان حقوق و مزایای نیروهای پلیس ۲۰ درصد بیشتر از سایر ارگانها است اما در ایران ۲۰ درصد کمتر است.
وی افزود: هرچند نیشابوریها از حذف و انتقال پادگان شهید هاشمینژاد تجربه تلخی داشتند، اما ایجاد پادگان آموزشی شهید مطهری در شهرستان نیشابور این تلخی را از بین برد و دغدغه مادران نیشابوری برای فرزندانشان رفع شد.
چنارانی با بیان اینکه نیشابور ۱۶۶ روستا و ۲۳۰ آبادی و ۵ دهستان دارد، گفت: گستردگی این شهرستان بر کسی پوشیده نیست و نیازمند توجه ویژه مسئولان برای ارتقاء وضعیت امنیت شهروندان است.
صبح امروز شنبه ۲۷ خردادماه طی مراسمی با حضور سردار محمدکاظم تقوی فرمانده انتظامی خراسان رضوی، سرهنگ حسین احمدی طی حکمی از سوی سردار رادان به مدت ۳ سال به عنوان فرمانده انتظامی نیشابور معارفه و از سرهنگ علیرضا حسینعلیزاده فرمانده پیشین انتظامی نیشابور تقدیر شد.
سرهنگ علیرضا حسینعلیزاده در حال حاضر فرماندهی یگان حفاظت آستان قدس رضوی را در مشهد بر عهده دارد و سرهنگ حسین احمدی پیش از این فرمانده نیروی انتظامیکاشمر بوده است.
انتهای پیام
نظرات