حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بحث حریق ۱۵۰ نقطه بحرانی مستعد حریق در لرستان شناسایی شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین نقاط بحرانی در شهرستان الیگودرز و کمترین در شهرستان ازنا قرار دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: مساحت این مناطق بحرانی در مجموع ۶۰۰ هزار هکتار است.
میرزایی با تاکید براینکه تمام تمرکز را روی مناطق بحرانی گذاشتیم، افزود: در این راستا مشارکت جوامع محلی در اطفای به موقع حریق بسیار تاثیرگذار است و این قشر را تا جایی که امکان داشته سازماندهی کردیم.
وی اضافه کرد: جوامع محلی در مرحله رصد و پایش میتوانند کمکحال منابع طبیعی لرستان باشند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از شبکهسازی برای اطفای حریق احتمالی با مشارکت مردم، سمنها، جوامع محلی و بسیج خبر داد و گفت: همچنین سامانه اطلاع رسانی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ فعال و رایگان است تا هرگونه حریق از سوی مردم اطلاعرسانی شود.
میرزایی بیان کرد: همچنین در تمام شهرستانهای استان جلساتی با محوریت فرمانداران برای مدیریت حریق برگزار کردهایم.
وی از خرید تجهیزات انفرادی برای اطفاء حریق در لرستان خبر داد و گفت: این تجهیزات برای استفاده کسانی است که به صورت داوطلبانه با منابع طبیعی در اطفای حریق همکاری دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اعتبار مورد نیاز برای خرید تجهیزات اطفاء حریق را ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخشی از این اعتبار از محل اعتبارات سال گذشته تامین شده و بخشی نیز به استانداری اعلام شده تا تامین اعتبار شود.
میرزایی تصریح کرد: مشارکت مردمی بسیار ملموس و حائز اهمیت بوده و با توجه به بارندگیهای امسال پوشش گیاهی زیادی در مناطق وجود دارد که نیاز است مردم پای کار باشند و جوامع محلی مشارکت داشته باشند تا بتوانیم حریق احتمالی را در مناطق بحرانی مدیریت کنیم.
انتهای پیام
نظرات