سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ | ۲۱:۵۷
منبع: نمایندگی لرستان
برخورد با ۵ متخلف تغییر کاربری در لرستان

برخورد با ۵ متخلف تغییر کاربری در لرستان

لرستان (ایسنا) - فرمانده یگان حفاظت امور اراضی لرستان از برخورد با پنج متخلف تغییر کاربری در تعطیلات دوازدهم فروردین‌ در استان خبر داد.

سرهنگ مسلم مویدی امروز (۱۲ فروردین) اظهار کرد: با گشت‌زنی‌های مداوم کارشناسان یگان حفاظت امور اراضی و نیز دریافت گزارش‌های مردمی و به استناد سامانه جامع اطلاعات مکانی، در تعطیلات دوازدهم فروردین پنج مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان شناسایی و برای متخلفان اخطاریه صادر شد.

وی خاطرنشان کرد: تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی  و باغات دارای اثرات و پیامدهای زیان بار است که باعث خروج بخشی از اراضی کشاورزی از چرخه تولید و کاهش تولیدات کشاورزی می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از سازمان جهاد کشاورزی، او اضافه کرد: سامانه حفاظت از اراضی کشاورزی (۱۳۱) همچنان آماده دریافت گزارش‌های مردمی از ساخت‌وسازهای مشکوک در زمین‌های کشاورزی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها