تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از ۱۶ تا ۲۶ خردادماه در شیراز اردو زد و زیر نظر حمید باوفا در سالن کشتی پهلوان امید نوروزی به تمرین پرداخت.
سه فرنگی کار پرامید شیرازی نیز در این اردو حضور داشتند که شاخص ترین چهره در این بین، امیررضا ده بزرگی بود. دارنده دو مدال طلای نوجوانان آسیا، یک مدال طلای نوجوانان جهان، یک مدال طلای المپیک جوانان و یک مدال طلای جوانان جهان که در تورنمنت های متعدد دیگری نیز صاحب مدال شده است.
او پیش از رسیدن به سن ۲۰ سالگی توانست به دوبنده تیم ملی بزرگسالان هم برسد و بدون شک یکی از امیدهای جدی کسب مدال در المپیک های آینده به شمار می رود.
ده بزرگی اواسط اردیبهشت به همراه تیم ملی در مسابقات جام قهرمانان ترکیه روی تشک رفت و در وزن ۶۰ کیلوگرم با اقتداری مثال زدنی مدال طلا را از آن خود کرد.
او درباره این رقابت ها به ایسنا گفت: مسابقات ترکیه حکم انتخابی تیم ملی را داشت. من به همراه دو نفر دیگر از مسابقات قهرمانی کشور معاف بودیم و با نظر آقای باوفا به همراه نفرات اول مسابقات کشوری، به ترکیه اعزام شدیم. خوشبختانه من هم توانستم مدال طلا را کسب کنم.
وی درباره اردوی آماده سازی تیم ملی در شیراز گفت: ما حدود یک ماه دیگر مسابقات آسیایی را در کشور اردن خواهیم داشت و برای آن مسابقات آماده می شویم. ضمن اینکه دوماه دیگر هم مسابقات جهانی را در کشور لهستان خواهیم داشت. شرایط تمرینات هم مطلوب بود.
ده بزرگی که از سال گذشته در ترکیب تیم ملی بزرگسالان هم روی تشک رفته، امسال آخرین سال حضور در رده جوانان را تجربه می کند و سال آینده به رده امیدها و بزرگسالان می رود. او سال گذشته در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور اول شد و در بهمن ماه هم به همراه تیم ملی در مسابقات رنکینگ جهانی شرکت کرد.
این ورزشکار جوان در پاسخ به این سئوال که چقدر به حضور در میدان بزرگ بازی های آسیایی هانگژو امیدوار است، گفت: قطعا امیدوار هستم. همه چیز بستگی به همین مسابقات پیش رو دارد. اگر بتوانم مدال بگیرم، امیدوارم بتوانم نظر مثبت کادر فنی تیم ملی بزرگسالان را هم جلب کنم. مسابقات لهستان و هانگژو حدود دوماه با یکدیگر فاصله دارند و زمان خوبی برای ریکاوری و آماده سازی خواهم داشت.
وی درباره شرایط مالی و امکاناتی کشتی ایران و فارس گفت: از نظر مالی که وضعیت خوب نیست و متاسفانه هیچ مسئولی حمایت مالی نمی کند اما از نظر امکاناتی، از زمانی که آقای دبیر مسئولیت فدراسیون را به عهده گرفته اند شرایط خیلی بهتر شده. خانه کشتی که قبلا اصلا در شان کشتی گیران نبود، حالا وضعیت مطلوبی پیدا کرده و به طور کلی آقای دبیر خیلی هوای بچه ها را دارد. در شیراز هنوز مشکلاتی داریم. در هیئت فارس هم آقای خوبیاری تلاش زیادی می کند تا امکانات مطلوب برای بچه ها فراهم شود، اما نیاز به همیاری و حمایت مالی دارند.
به گزارش ایسنا، در تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در شیراز، خوزستان با ۱۱ کشتی گیر بیشترین سهمیه را دارد و حرف اول را می زند. مازندران به مانند فارس سه کشتی گیر دارد. تهران ۲ نماینده و گلستان و آذربایجان شرقی هم هر کدام یک کشتی گیر دارند.
بختیار تقوی نیا، ایرج نوروزی، ملک محمد بویری، بهروز حضرتی پور، روح الله دل انگیزو آرین قاسمی، کمک مربیان حمید باوفا در تیم ملی جوانان هستند.
انتهای پیام
نظرات