به گزارش ایسنا، بررسی برنامه و صلاحیت «محمدعلی نیکبخت» برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در دستورکار مجلس قرار گرفت و نمایندگان بعد از استماع نظرات موافقان و مخالفان و دفاعیات وزیر پیشنهادی با ۱۹۸ رای موافق، ۴۰ رای مخالف، ۱۰ رای ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در مجلس با تصدی «نیکبخت» در وزارت جهاد کشاورزی موافقت کردند.
در این جلسه، نیکبخت ضمن تشریح برنامههایش برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد که برای خودکفایی در بخش کشاورزی برنامه داریم و در همه ارکان بخش کشاورزی و غذا به ویژه هستههای اولیه تولید خودکفا خواهیم شد.
وی همچنین قول داد با جریان های فساد با شدت مبارزه کند.
*گزارش کامل ایسنا از جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهاد جهاد کشاورزی را می توانید اینجا بخوانید.
****
درنشست خبری امروز سخنگوی قوه قضاییه، وضعیت پرونده حمید نوری از جمله سوالات خبرنگاران بود که مسعود ستایشی در پاسخ گفت: تا روزی که ما شاهد آزادی این عزیز باشیم پیگیریهای مجدانه ادامه دارد و مشاهده شد پیگیریهای پرونده اسد الله اسدی منجر به آزادی وی شد و انشاالله موجبات آزادی آقای نوری هم آماده شود و اعتقاد بنده این است که وی به زودی زود به کانون خانواده خود بازمیگردد.
وی همچنین با اشاره به پیگیری تعقیب و محاکمه مدیران دولتی گفت: به دنبال این هستیم تا در حوزه مبارزه با فساد راههایی که مفسدان میتوانند از آنها فرار کنند را شناسایی کنیم و در این راستا ۲۱۰ گلوگاه فساد خیز شناسایی و به دولت اعلام شده است. خروجی این موضوع پیشگیری از اقدامات فساد زا است، همچنین قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی نشان داده در بحث با مبارزه با فساد به دنبال جنجالهای تبلیغاتی نیست و آنچه منطبق با موازین قانونی است انجام میشود و اطلاع رسانی شفاف و ضابطه مند انجام خواهد شد.
سخنگوی دولت هم در نشست خبری هفتگی خود، به پرسشی درباره واکنش دولت به ابلاغیه اخیر وزارت کشور درباره انتخابات که اعتراض نمایندگان را به همراه داشته و برخی از آنان را خواستار استیضاح وزیر کشور کرده است، پاسخ داد.
علی بهادری جهرمی بر برخورد با متخلفان انتخاباتی به صورت موردی تاکید کرد و افزود: برای جلوگیری از برخی تخلفات معدود انتخاباتی که ممکن در جایی از سوی برخی افراد رخ دهد ضرورتی به صدور یک ابلاغیه عمومی که همه را زیر سوال ببرد وجود ندارد و برای برخورد با متخلف بهتر است موردی برخورد شود.
امروز همچنین با توجه به اعتراض و تذکرات متعدد نمایندگان درباره بخشنامه اخیر معاونت سیاسی وزارت کشور برای اعمال محدودیت در همکاری با نمایندگان، مجلس در جلسه ای غیر علنی با حضور وزیر کشور به بررسی این موضوع پرداخت.
احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به مباجث مطرح شده در این جلسه گفت: وزیر کشور ضمن ابراز تاسف از شرایط ایجاد شده بر لغو بخشنامه مذکور تاکید کرده است.
****
دونالد ترامپ رییسجمهور پیشین آمریکا در گفتوگویی با فاکس نیوز مدعی شد که او بر خلاف شواهد موجود در یک فایل صوتی منتشر شده، اسناد محرمانهای را مربوط به یک برنامه نظامی سری آمریکا برای حمله به ایران را در اختیار نداشته و در حضور برخی مقامات نظامی آمریکا چنین اسنادی را به آنها نشان نداده است.
پیشتر، یک فایل صوتی مربوط به ژوئیه ۲۰۲۱، شش ماه پس از پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ و خروج او از کاخ سفید منتشر شده بود که او در آن به معاونان مارک مدوز، ریییس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا میگوید که یک برنامه حمله به ایران با طراحی مارک میلی دارد. در این فایل صوتی و در حضور معاونان مدوز، صدای مرتب شدن یک دسته کاغذ شنیده میشود و این پیش از وقتی است که ترامپ به آنها میگوید نمیتواند به دلیل محرمانه بودن، مدارک خود را درباره این که مارک میلی، نه او، قصد حمله به ایران را داشته است، نشانشان بدهد.
همچنین دولت نیوزیلند همراستا با رویکرد خصمانه غرب علیه ایران به دلیل آنچه نقض حقوق بشر عنوان کرده است، چند مقام ایرانی را هدف تحریمهای خود قرار داد.
وزیر امورخارجه نیوزیلند با انتشار پیامی در حساب رسمی خود در توئیتر با اعلام این خبر نوشت که دولت نیوزیلند به دلیل آنچه نقض حقوق بشر در ایران عنوان کرده است، ممنوعیت سفر به این کشور را علیه ۱۸ مقام ایرانی صادر کرده که در مجموع تعداد مقامات ایرانی که دیگر امکان ورود به خاک نیوزیلند را نخواهند داشت به ۵۵ نفر رسیده است.
****
وزیر امور خارجه کشورمان که در جریان سفر منطقه ای خود شامگاه دیشب (دوشنبه) وارد قطر شد، در صفحه توییتر خود ضمن تاکید بر اینکه همسایگان ایران از ظرفیت اقتصادی، تجاری و سیاسی پراهمیتی بهرهمند هستند، در مورد اهداف این سفر نوشت: "استمرار توسعهی همهجانبه روابط با همسایگان یکی از محورهای بنیادی در دکترین سیاست خارجی متوازن دولت است.
همسایگان ایران از ظرفیت اقتصادی، تجاری و سیاسی پراهمیتی بهرهمند هستند.
حسین امیر عبداللهیان در جریان این سفر با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر و وزیر امور خارجه این کشور دیدار و گفتوگو کرد و پس از پایان دیدارهای رسمی دوجانبه خود در قطر، دوحه را به مقصد مسقط پایتخت سلطنت عمان ترک کرد.
همچنین در پی سفر همزمان رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین به تهران، حسن هانیزاده کارشناس مسائل غرب آسیا در تحلیلی گفته است که یکی از اهداف برگزاری دیدار مشترک بین"زیاد نخاله" و "اسماعیل هنیه " با حضور "اسماعیل قاآنی" فرمانده سپاه قدس در تهران رفع برخی اختلافات میدانی و سیاسی بین این دو گروه و همچنین ایجاد یک استراتژی واحد جهت مبارزه با تجاوزات رژیم صهیونیستی دانست.
انتهای پیام
نظرات