وحید سلیمی، چهارشنبه ۳۱ خردادماه در نخستین مجمع خیرین استان همدان، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر، تنها یک نهاد امدادی نیست و ما یک نهاد اجتماعی بوده و سازمانهای تابعه ما در ارائه خدمات به مردم، پیشگام هستند.
سلیمی با بیان اینکه ما در سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با بهرهگیری از ظرفیت مردمی در شکلدهی یک شبکه داوطلبی اقدام کردیم، تصریح کرد: بر اساس تفاهم ما با مجمع خیرین کشور، ۱۴ مجمع خیری در استانها راه اندازی شده و امروز پانزدهمین مجمع در استان همدان، راهاندازی میشود.
وی خاطرنشان کرد: در ارائه خدمات اجتماعی در حوزه آسیب اجتماعی، جمعیت هلال احمر کشور اقدام به کمک بلاعوض برای تهیه دارو و درمان به بیماران نیازمند کرده و سال گذشته ۲۶۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض در این زمینه داده شده است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مشارکتها در حوادث و سوانح زبانزد خاص و عام است، عنوان کرد: سال گذشته که مشکل آب در همدان به وجود آمد، جمعیت هلال احمر با مشارکتهای مردمی سعی کرد گوشهای از کار را مرتفع کند.
سلیمی با اشاره به وظایف جمعیت هلال احمر، گفت: جمعیت هلال احمر، وظیفهی ماموریت خدمات امداد و نجات در حوادث و سوانح، توسعه آموزشهای همگانی و جذب هدایت و توزیع کمک های مردمی را دارد و در همین راستا بر این شدیم با تاسیس مجمع خیرین در همافزایی بیشتر وظایف خود اقدام کنیم.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور هم در این جلسه گفت: مجمع خیرین آمادگی دارد در حوادثی که رخ میدهد، امکانات لازم برای حل مشکلات را بسیج کند.
حبیبالله بوربور اظهار کرد: در ذات همه موجودات، وضعیتی وجود دارد که اگر به بقیه کمک کند، خودش لذت میبرد.
بوربور با بیان اینکه همه ما به گذشته کشور افتخار میکنیم اما باید از تک تک خیرین که موسس یک مجموعه هستند نیز یاد شود، تصریح کرد: اسامی همه خیرینی که در این مراسم هستند، ثبت میشود و نوادگان شما افتخار میکنند که عضو موسس مجمع خیرین استان همدان هستید.
وی ادامه داد: اساسنامه ما به صورتی است که نماینده منتخب را به استاندار معرفی میکنیم تا کار خود را با هیئت مدیره شروع کند. ۲۱ نفر انتخاب میشوند اما این اختیار برای ما وجود دارد که افرادی که شناخته شده نیستند اما خیر و خیرساز هستند و اعتبار دارند را به هیئت مدیره بیاوریم.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشوربا اشاره به تفاهمنامه مجمع خیرین با جمعیت هلالاحمر، گفت: مجمع خیرین آمادگی دارد در حوادثی که رخ میدهد، امکانات را بسیج کند تا با همکاری استانها، مشکل حل شود. در بحرانها معتقدیم باید همیت ملی به وجود بیاید و هرکسی به اندازه توانمندی خود کمک کند.
بوربور با بیان اینکه حدود ۵۰ مجمع و شخص حقیقی و حقوقی عضو مجمع خیرین کشور هستند، عنوان کرد: من موسس یا عضو هشت مجمع خیری و هشت بنیاد خیری هستم. همچنین در مجمع خیرین سه دانشگاه شهید بهشتی، تربیت مدرس و علامه حضور دارم تا کار خیر علمی انجام شود و از طرفی این دانشگاهها به خیرین ما دکترای افتخاری بدهند.
وی با اشاره به مشکلات خیرین کشور، توضیح داد: خیرین باید ۱۰ درصد مبلغی که کمک کردند را نیز مالیات بدهند که دارایی قرار است همکاری کند و مالیات برداشته شود.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور خاطرنشان کرد: سال گذشته با کمک نمایندگان مجلس، پنج میلیارد تومان برای کمک به بیماران صعبالعلاج گذاشته شد تا درمان شوند و در آینده کودک امروز و جوان فردای ما به نیازمند تبدیل نشود.
انتهای پیام
نظرات