محمد فوقی سیر شکلگیری تمدنها، حکومتها و فراز و نشیب آنها را هویت فرهنگی و اجتماعی ملت دانست و اظهار کرد: حفظ اسناد ملی در پژوهشهای تاریخی و کشف حقایق وابسته به آنها جایگاه ویژهای دارد و از منابع مورداستفاده پژوهشگران و نویسندگان استان است که برای نسلهای آینده ماندگار و برای سیاستگذاران چراغ راه به شمار میآید.
فرماندار شهرستان میاندورود نیز بر افزایش همکاری و ضرورت حفظ و نگهداری اسناد ملی تاکید کرد و گفت: اسناد ملی یادگاریهای فرهنگی هستند تا مردم دچار غفلت تاریخی نشده و همواره بیدار و هوشیار بمانند.
علی طالبی ورکلائی افزود: اهتمام و جدیت برای حفظ این اسناد، ماندگاری و جاودانگی را برای مردم این دیار به ارمغان میآورد و در این راستا، آمادگی هر گونه همکاری با سازمان اسناد و کتابخانه ملی را داریم.
این مسئول خاطرنشان کرد: ما نیز بر این باور هستیم که اسناد ملی شیوه و سبک زیست فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی یک ملت را نمایان میسازد و بهترین ابزار در جهت تجزیه و تحلیل افکار و اندیشهها و رفتار مردم یک جامعه برای پژوهشگران است.
قابل ذکر است، در پایان این دیدار مجوزهای مصوب شورای اسناد ملی در خصوص پروندههای انتقالی و امحائی به همراه عناوین اسناد راکد، رأی شورا و جدول زمانی مصوب تقدیم فرمانداری شهرستان میاندورود شد.
انتهای پیام
نظرات