محمدحسین طاهری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره رسانههای استان قزوین تا تاریخ سوم اردیبهشتماه ۱۴۰۲ همزمان با عید سعید فطر بود که به مدت یک هفته تمدید شد و در نهایت بیش از ۶۰۰ اثر در بخشهای خبر، گزارش و تحلیل، عکس و گزارش تصویری، مصاحبه، کلیپ و ویدیوهای خبری، سرمقاله و یادداشت، تیتر و بخش ویژه بلاگرها به دبیرخانه این جشنواره راه یافت.
وی افزود: اهداف این جشنواره همافزایی ظرفیتهای رسانهای، بررسی مشکلات استان در رسانهها و ارائه راهکار مناسب، جریانسازی رسانهای به منظور ایجاد ارتباط مؤثر میان مردم و مسئولان توسط مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری فعال و ارتقای محتوای کیفی نشریات و تقویت روزنامهنگاری حرفهای بود.
طاهری تصریح کرد: محورها و موضوعات جشنواره آزاد بود اما مواردی چون تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین، امیدبخشی، تهدیدات و فرصتهای فضای مجازی، زن و خانواده، جمعیت و فرزندآوری، هویت ایرانی اسلامی، جنگ رسانهای و شناختی، نشاط اجتماعی، جهاد تبیین، بحران آب و خشکسالی، آلودگی هوا، دشت قزوین، باغستانهای سنتی قزوین، مدیریت شهری، حمایت از کالای ایرانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اولویت قرار داشت.
وی ادامه داد: بخشهای جشنواره شامل سرمقاله و یادداشت، عکس و گزارش تصویری، بخش ویژه فعالان فضای مجازی، عنوان (تیتر)، خبر، مصاحبه، گزارش و تحلیل، نماهنگهای خبری است.
این مسئول خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه «خبر و گزارش» با حضور دکتر سهیلا خلجی برای خبرنگاران و اصحاب رسانه و گارگاه «برندسازی» از طریق روابط عمومی با حضور دکتر حمید شکری خانقاه برای مسئولان روابط عمومی از رویدادهای جنبی نهمین جشنواره رسانههای استان قزوین است.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین در پایان بیان کرد: اختتامیه این جشنواره چهارشنبه ۲۱ تیرماه ساعت ۱۶:۳۰ در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات