• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۲ / ۰۵:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402042717602
  • خبرنگار : 71560

یک عضو کمیسیون انرژی:

وزارت نیرو گام‌های خوبی برای تامین برق پایدار در فصل تابستان برداشته است

وزارت نیرو گام‌های خوبی برای تامین برق پایدار در فصل تابستان برداشته است

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در کنار گام هایی که وزارت نیرو برای تامین برق پایدار در فصل تابستان برداشته لازم است که در مسیر ارتقای راندمان نیروگاه های کشور و تمرکز بر تولید برق تجدید پذیر گام برداشت.

حسین حسین زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت نیرو برای مدیریت خاموشی ها به ویژه در فصل تابستان، بیان کرد: الحمدلله عملکرد وزارت نیرو یکی از نقاط قوت دولت سیزدهم به شمار می رود. وزارت نیرو به ویژه در حوزه تامین برق پایدار در تابستان اقدامات خوبی انجام داده است. راه اندازی نیروگاه های سیکل ترکیبی، صرفه جویی ها و بهینه سازی هایی که صورت گرفته، موظف کردن کارخانه های بزرگ به تامین برق مورد نیاز خود و مدیریت مصرف در زمان پیک از جمله اقداماتی است که از سوی وزارت نیرو انجام شده است.

این عضو کمیسیون انرژی در ادامه اظهار کرد: اما برخی از عقب ماندگی ها در طول ۳۰ سال اخیر شرایطی را ایجاد کرده که نیازمند برنامه ریزی منسجم تر بوده تا چالش ها مرتفع گردد. امروز ماکسیمم راندمان نیروگاه های کشور ما ۳۹ درصد است در حالی که مینیمم راندمان نیروگاه های دنیا به ویژه اروپا حدود ۵۸ درصد است. یکی از دلایل اینکه تولید برق در کشور ما پاسخگوی نیاز نیست، پایین بودن راندمان نیروگاه های کشور است. از طرف دیگر ما دارای ۶۵ درصد اتلاف انرژی در دو وزارتخانه نفت و نیرو هستیم. از این ۶۵ درصد حدود ۴۰ درصد آن برای وزارت نیرو است.

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در تولید، انتقال و هم در توزیع برق ما دارای اتلاف هستیم. اتلاف انرژی در وزارت نیرو رقم بالایی است و لازم است که فکری به حال این قضییه کنیم. از طرف دیگر باتوجه به کویری بودن مرکز ایران و زاویه تابش می طلبد که برنامه ریزی خوبی برای تولید برق تجدیدپذیر صورت گیرد.

حسین زاده تاکید کرد: با ادامه وضعیت افزایش مصرف سالیانه برق و تولید برق این مشکل همچنان ادامه دار خواهد بود. اینکه ما به کارخانه های خود در تابستان برق ندهیم و در زمستان نیز گاز آن ها را قطع کنیم در عمل از پای درآمده و بیکاری نیز تشدید شده و درآمد ارزی کشور کاهش می یابد. لازم است چندین وزارت خانه مرتبط در کنار یکدیگر آمده و به صورت جدی به حوزه تولید انرژی های تجدید پذیر ورود کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha