• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404082616341
  • منبع : باشگاه پرسپولیس

پورعلی‌گنجی به بازی پرسپولیس و شمس‌آذر می‌رسد

پورعلی‌گنجی به بازی پرسپولیس و شمس‌آذر می‌رسد

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که مرتضی پورعلی‌گنجی مشکلی برای همراهی این تیم در دیدار برابر شمس‌آذر قزوین ندارد.

به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: غیبت مرتضی پورعلی‌گنجی مدافع باتجربه پرسپولیس در دیدار تدارکاتی مقابل گل‌گهر باعث شد تا گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد این غیبت انجام شده و حتی شایعه مصدومیت این مدافع باتجربه مطرح شود. این در حالی است که مرتضی پورعلی‌گنجی به دلیل بیماری سرماخوردگی نتوانست سرخپوشان را در بازی تدارکاتی مقابل گل‌گهر همراهی کند و غیبت او به همین دلیل بوده است.

مرتضی پورعلی‌گنجی احتمالا از فردا در تمرینات حاضر خواهد شد و مشکلی برای همراهی پرسپولیس در بازی بعدی مقابل شمس آذر نخواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha