• سه‌شنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402051006203
  • خبرنگار : 50037

یک مسئول:

بیش از ۹۵ درصد اعتبارات تخصیصی سال گذشته همدان نقدی بوده است

بیش از ۹۵ درصد اعتبارات تخصیصی سال گذشته همدان نقدی بوده است

ایسنا/همدان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان گفت: در سال گذشته از اعتباراتی که در اختیار استان همدان از محل‌های مختلف اختصاص داده شده ۶۸ در صد این اعتبارات تخصیص داشته و ۹۸ درصد از اعتبارات تخصیصی سال گذشته استان به صورت نقدی بوده است.

تورج الوانیان در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: این میزان تخصیص اعتبار در سال گذشته به استان همدان یک سال استثنایی و بی‌نظیر و تأثیرگذار برای تزریق اعتبار به پروژه ها و سایر فعالیت ها بوده است.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین کارهای در حال انجام در کشور تبدیل برنامه هفتم توسعه کشور بوده که بعد از ابلاغ سیاست کلی در تابستان سال گذشته توسط مقام‌معظم رهبری سازمان برنامه کشور به عنوان متولی موضوع دست به کار و زمینه تبدیل برنامه را فراهم کرده است.

الوانیان با بیان اینکه در حال حاضر تبدیل برنامه هفتم توسعه در مجلس در حال بررسی است، گفت: دولت سیزدهم چندین برنامه عمده را در حال پیگیری دارد که عدالت محوری کارها و امور در سطح کشور و مسئله محور بودن برنامه های در حال تدوین از جمله این برنامه های عمده دولت به شمار می رود.

وی خاطرنشان کرد: در مسأله محور بودن برنامه‌های در حال تدوین دولت به دنبال است که مسائل اساسی که مردم مبتلا به آن هستند را شناسایی و احصاء و برنامه‌ریزی دقیق برای حل این مسائل انجام دهد.

الوانیان با بیان اینکه از حدود ۷۰ سال پیش در کشور نظام برنامه‌ریزی داریم اما متأسفانه برنامه‌ها خیلی موفق عملکرد نداشته است، گفت: در نظام برنامه‌ریزی کشور برآورد تحقق برنامه ها تنها ۳۰ درصد بوده که علت امر این است که در این برنامه سعی شده همه مشکلات به یکباره حل شود و عملاً این امر غیرممکن است.

وی یادآور شد: دولت سیزدهم سعی کرده است در برنامه بودجه سالانه و برنامه پنج ساله بر روی حل مسائل تمرکز داشته و مشکلات و مسائل را با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم حل و اصلاح و پیش ببرد.

الوانیان با بیان اینکه متأسفانه چند چالش اساسی در کشور داریم که در برنامه هفتم تلاش است که با برنامه های تدوین شده این چالش‌ها مرتفع شوند، تصریح کرد: مهمترین هدفی که دولت در دست پیگیری دارد تحقق رشد اقتصادی بوده که در این رابطه دو رویکرد عدالت محوری و بهره‌وری مطرح است و برای رشد اقتصادی با شرایط تحریم‌ها با محدودیت سرمایه گذاری مواجه هستیم اما در بهره‌وری باید تلاش کنیم از امکانات و ظرفیت های موجود استفاده حداکثری توسط هر یک از دستگاه‌ها داشته باشیم و با حداقل امکانات و ظرفیت‌ها خدمات‌رسانی خوبی را به مردم ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه دولت در برنامه هفتم توسعه به دنبال آن است که منابع مالیاتی جدیدی را ایجاد کند، افزود: با ایجاد منابع مالیاتی جدید دولت به دنبال آن است که بدون اینکه به مردم فشار مالیاتی تحمیل شود منابع مالیاتی جدید را ایجاد و فرار مالیاتی را محدود کند.

وی افزود: اصلاح ساختار بودجه، پیگیری ناترازی انرژی، ارتقاء نظام آموزشی، فناوری و پژوهش کشور، سلامت اجتماعی، جایگاه منزلت بانوان و خانواده از دیگر موارد مورد توجه در برنامه هفتم توسعه به شمار می رود.

افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات اسدآباد به نسبت سال گذشته

فرماندار اسدآباد هم از افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات اختصاص داده شده امسال این شهرستان به نسبت سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: اعتبارات ۱۴۰۲ شهرستان اسدآباد دارای ۲۶ فصل و ۴۹ برنامه بوده سرجمع این اعتبارات از محل های مختلف افزون بر  ۱۰۴ میلیارد و ۴۶۳ میلیون تومان است.

حسین‌علی شرکائی خاطرنشان کرد: در سال گذشته میزان اعتبارات شهرستان اسدآباد از محل اعتبارات مختلف و نیز از محل اعتبارات در اختیار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ۷۵ میلیارد تومان بوده که این میزان اعتبارات اختصاص داده شده به شهرستان در سال جاری ۴۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha