مجید درویشی افزود: در همین راستا با همکاری مراکز نظارتی ذیربط و تشکیل اکیپهای گشت مشترک، ۵۶۰ واحد نانوایی در سطح شهرستان در هشت منطقه سازماندهی شده وتحت بازرسی روزانه قرار میگیرند.
وی از تعطیل شدن ۱۰ واحد نانوایی و معرفی ۶۳ واحد به تعزیرات حکومتی درنخستین گام از طرح تشدید نظارت بر عملکرد نانواییهای همدان خبر داد و تصریح کرد: به دنبال نارضایتی مردم و بازرسیهای انجام شده، باوجود چندین نوبت تذکر و جریمه نقدی، شاهد تخلفاتی همچون گرانفروشی، کم فروشی، عدم رعایت ساعت کاری، تراکنشهای سوری و موارد دیگر بودیم.
فرماندار همدان یادآور شد: برای رفاه حال مردم و جلوگیری از ایجاد مشکل و کمبود نان، سهمیه آرد واحدهای تعطیل شده به صورت موقت به نانواییهای مجاور اختصاص مییابد.
وی با اشاره به برنامهریزی برای تقدیر از ۹ نانوایی دارای عملکرد مطلوب در این طرح تأکید کرد: اکثر نانوایان افراد زحمتکشی هستند و نباید اجازه دهیم اقدام چند فرد متخلف فعالیت طاقتفرسای سایر فعالان این صنف را زیرسؤال ببرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از فرمانداری همدان، درویشی چهارشنبه یکم مرداد گفت: نانواییها آخرین و مهمترین حلقه از زنجیرهای هستند که باید طبق ضوابط قانونی فعالیت کرده و مردم را از یارانه قابل توجه اختصاص یافته به بخش آرد و نان بهرهمند سازند.
انتهای پیام
نظرات