حجتالاسلام قاسم متقینیا امروز ۱۵ مرداد در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی در دانشگاه لرستان که در محل سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دو آسیب را برای برنامهها در زمره آسیبها میآورند که یکی در گذشته ماندن است و دیگری برنامههای دست نیافتنی بدون توجه به واقعیتهای هدف است.
وی با بیان اینکه در عالم تشیع دو پیشران موثر وجود دارد یکی نگاه سرخ حسینی که نشان میدهد گذشته میتواند پیشران باشد و دیگری نگاه سبز به ظهور امام عصر(عج) است، اضافه کرد: مبانی دینی ما نه تنها برنامهریزی را تائید بلکه تاکید میکند و گاهی در حد واجب و یا اوجب واجبات تعیین میکند.
مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در لرستان با اشاره به اینکه ایجاد اندیشکده و تکثیر و تعمیم آن ضروری بوده و این اندیشکده در داخل استان مبارک است، بیان کرد: وجود این اندیشکده از یک ذهن پاک تراوش کرده و ریلگذاری آن براساس توجه به افکارسنجی، نیازسنجی و نیازمحوری هر استانی است.
متقینیا افزود: ریلگذاری درستی انجام شده و قطعاً اندیشکده حکمرانی میتواند جاهایی را که اشکال دارد درست کند و این مرکز مبتنی بر مطالبات اصلاحطلبانه مقام معظم رهبری در حوزه حکمرانی است.
وی اضافه کرد: یک اراده جدی در کشور در حکمرانی بالادستی وجود دارد و همه زمینههای قانونی آن را دارند ایجاد میکنند تا بخشی از کارها را به اندیشکدههای استان با ضمانت اجرایی بسپارند.
مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در لرستان تصریح کرد: در اندیشکده با گرفتن شهد شیرین اندیشه دیگران میتوان فرهنگ کار گروهی را در استان تقویت و موفقیتهایی را کسب کرد.
در ادامه این جلسه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان با بیان اینکه وجود چنین تشکیلاتی در کشور و استانها خالی بودو حکمرانی مبتنی بر کارآمدی، هوشمندسازی و مردمسالاری دینی از ارکان مهم نظام است، افزود: در اداره امور کشور باید از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان استفاده کرد.
سیامک بهاروند اضافه کرد: از ظرفیت نخبگان خیلی کم استفاده میشود و البته دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در حل نظام موضوعات و چالشهای استان این توانمندی را دارد که کمک کند و باعث سربلندی این آب و خاک و نظام شود.
انتهای پیام
نظرات