• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404062515186
  • خبرنگار : 71560

از نشست خبری پزشکیان با خبرنگاران چه خبر؟

از نشست خبری پزشکیان با خبرنگاران چه خبر؟

یکسال از اولین نشست خبری مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران گذشت.

به گزارش ایسنا، ۲۶ شهریور 1403اولین نشست خبری مسعود پزشکیان در چارچوب گفتمان وفاق دولت چهاردهم برگزار شد و فرصت پرسشگری در اختیار رسانه‌های مختلف از جریان‌های متفاوت قرار گرفت.

رسانه‌های انگلیسی‌زبان در سراسر دنیا هم همان روز به پوشش اظهارات نهمین رئیس‌جمهور ایران در نخستین نشست خبری خود پرداختند.

بیش از ۳۰۰ خبرنگار از ۲۰۰ رسانه داخلی و خارجی در این نشست حضور داشتند.

با توجه به روحیه پاسخگویی، شنیدن انتقادات و پیشنهادات پزشکیان در نشستی که برگزار شد انتظار می‌رفت شرایطی فراهم شود که این نشست‌ها بیشتر از گذشته برگزار شود هر چند در یکسال گذشته رئیس‌جمهور گفت‌وگوهایی را با رسانه‌های مطرح خارجی داشته یا در حاشیه برخی مراسم پاسخگو بوده است اما خبرنگاران همچنان امیدوار به برگزاری نشست رسمی - خبری رئیس‌جمهور برای طرخ سوالات‌شان در آینده نزدیک هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha