رحیم گنچخانلو در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه شکلگیری گروههای همیار زنان سرپرست خانوار یکی از راههای ارتقا وضعیت زندگی و توانمندسازی این بانوان است، عنوان کرد: این گروهها از سال ۸۵ در شهرستان خدابنده راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه بیش از۷۰۰ زن سرپرست خانوار در این شهرستان از خدمات بهزیستی استفاده می کنند، افزود: از مجموع گروههای همیار در سطح شهرستان، پنج گروه در مرکز شهرستان و چهار گروه دیگر در شهرهای سجاس، کرسف، سهرورد و گرماب فعالیت میکنند.
گنجخانلو با اشاره به اینکه گروههای همیار زنان سرپرست خانوار در زمینههایی چون خیاطی، لحافدوزی، چرمدوزی، رشتهبری، گلیمبافی و ... مشغول به فعالیت هستند، بیان کرد: گروههای همیار زنان سرپرست خانوار با رویکرد ارتقا کیفیت زندگی و با هدف توسعه اجتماعی، ظرفیتسازی، ارتقا خودباوری و کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه هدف و همچنین تغییر رویکرد حمایتی به توانمندسازی شروع به فعالیت کرده است.
این مسئول عنوان کرد: در راستای واگذاری این خدمت به مراکز مثبت زندگی و در جهت توانمندسازی جامعه هدف، مددکاران اقدام به حساسسازی و بررسی جامعه هدف، برگزاری جلسات توجیهی فعالیت گروهی، انجام مصاحبه فردی با داوطلبان عضو گروه میکند و با استفاده از توانایی اعضا و منابع اجتماعی موجود و گذراندن دورههای آموزشی و تدوین کسب و کار و بازاریابی کرده و برای تشکیل گروه همیار از بین داوطلبانی که از لحاظ علایق، توانایی و استعداد یکسان هستند، اقدام میکنند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۳میلیارد و ۲۴۸ میلیون ریال سرمایه اولیه جهت تهیه مکان و تجهیزات به صورت بلاعوض در اختیار این گروهها قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات