• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404050401803
  • خبرنگار : 71263

لغو پروژه ۳۰۰ میلیون یورویی آمازون به دلیل کمبود برق

لغو پروژه ۳۰۰ میلیون یورویی آمازون به دلیل کمبود برق

شرکت «خدمات وب آمازون» (AWS) در پی عدم دریافت ضمانت‌های لازم درباره تامین برق، پروژه ۳۰۰ میلیون یورویی تاسیسات جدید خود را در ایرلند لغو کرد.

به گزارش ایسنا، این تاسیسات که شامل مرکز تولید و تست هوش مصنوعی بود، بیش از ۵۰۰ شغل در دوبلین می‌توانست ایجاد کند، اما این شرکت تضمین کافی درباره تامین برق کافی برای فعالیت این تاسیسات دریافت نکرد.

این تصمیم که نخستین بار توسط روزنامه «آیریش تایمز» گزارش و توسط بلومبرگ تائید شد، پس از ماه‌ها تلاش ناموفق برای کسب ضمانت اتصال شبکه برای تاسیسات برنامه‌ریزی شده، گرفته شد. بخش دیتاسنتر ایرلند، اکنون بیش از ۲۰ درصد از کل تقاضای برق در این کشور را مصرف می‌کند و باعث شده است کمیسیون ساماندهی نیروگاه‌ها، اتصال‌های جدید به شبکه در منطقه بزرگ دوبلین را تا پایان سال ۲۰۲۸ ممنوع کند.

آمازون در بیانیه‌ای اعلام کرد از اینکه این پروژه امکان پیشبرد نداشته، مایوس شده و اگر شرایط اجازه دهد، این شرکت امیدوار است بتواند سرمایه‌گذاری‌های فناوری پیشرفته را در نقاط دیگر ایرلند انجام دهد. این شرکت آمریکایی در گذشته، سرمایه‌گذاری‌هایی به ارزش ۲۲ میلیارد پوند در ایرلند انجام داده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این لغو، پرسش‌های جدی را درباره آمادگی زیرساخت انرژی در دوران هوش مصنوعی اروپا برانگیخت. همچنان که دیتاسنترهای عظیم، حجم کار نیازمند انرژی فراوان را افزایش می‌دهد، محدودیت‌های شبکه برق به بزرگترین مانع تبدیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha