• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402052113107
  • خبرنگار : 71661

مسکو: حمله «پست و تروریستی» اوکراین به پل کریمه بی‌پاسخ نمی‌ماند

مسکو: حمله «پست و تروریستی» اوکراین به پل کریمه بی‌پاسخ نمی‌ماند
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه

در واکنش به تلاش ناموفق اوکراین برای هدف‌گیری پل کریمه با موشک اس-۲۰۰، وزارت خارجه روسیه اظهار کرد که این اقدام را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری دی‌دی ژئوپلتیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: نیروهای مسلح اوکراین با وجود حمایت‌های عظیم غرب، باز هم توان اثرگذاری بر خطوط درگیری را ندارند؛ از این رو سعی دارند این را با هدف‌گیری غیرنظامیان تلافی کنند؛ آن هم با شیوه‌های پست و تروریستی.

به گفته زاخارووا، چنین اقداماتی که با هدف تخریب انجام می‌شوند، فرصتی به جامعه بین‌المللی می‌دهند تا بار دیگر «ماهیت واقعی» دولت کی‌یف را درک کنند. او در ادامه کی‌یف را به تلافی تهدید کرد و گفت که چنین اقدامات خشونت‌آمیزی توجیه‌پذیر نبوده و بدون پاسخ نخواهند ماند.

پیش‌تر رئیس بخش کریمه از سرنگونی دو موشک اوکراینی توسط نیروهای پدافند هوایی روسیه در منطقه کرچ خبر داد و گفت: نیروهای پدافند هوایی دو موشک دشمن را در منطقه تنگه کرچ سرنگون کردند.

براساس گزارش‌ها اوکراین تلاش داشت با موشک‌های هدایت شونده اس-۲۰۰ به پل کریمه حمله کند که با شناسایی به‌موقع سامانه‌های پدافند هوایی روسیه، این عملیات خنثی شد.

در نتیجه این حمله و بر اثر فعال شدن سامانه‌هوایی پل کریمه، رفت‌وآمد روی این پل برای ساعاتی متوقف شد، اما آسیبی به پل نرسید.

روسیه در سال ۲۰۱۴ شبه‌جزیره کریمه در جنوب اوکراین را به خاک خود ضمیمه کرد، اما هیچ راه زمینی میان سرزمین اصلی روسیه و این شبه‌جزیره وجود نداشت. از این رو، مسکو به فکر ساخت پلی در تنگه کرچ افتاد.

این پل در سال ۲۰۱۸ توسط شخص ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه افتتاح شد و گفته می‌شود که هزینه ساخت آن ۳.۶ میلیارد دلار بوده است.

بندر سواستوپول در شبه‌جزیره کریمه خانه ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی بوده و این پل شاهراهی برای انتقال سوخت، مواد غذایی و دیگر محصولات به این منطقه است.

 این پل همچنین یک مسیر ارتباطی حیاتی برای انتقال نیروهای روسیه در آغاز حمله به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بود و در تصرف مناطق خرسون و زاپوریژیا نقشی اساسی ایفا کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha