• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404023022150
  • خبرنگار : 71342

از نمایش «تورگی» تا ماجرای یک «کابوس»

از نمایش «تورگی» تا ماجرای یک «کابوس»

در این بسته خبری برخی خبرهای رسیده سینما و تئاتر را مرور می‌کنیم.

فصل تازه پاتوق مستند مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از فردا چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، با نمایش «تورگی» آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، فصل جدید پاتوق و اکران مستند در سالن حقیقت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از فردا ۳۱ اردیبهشت آغاز می‌شود و فیلم مستند «تورگی» برای مخاطبان به نمایش در می آید.

مستند «تورگی» به کارگردانی توفیق حیدری، تهیه‌کنندگی محمد کارت و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی براساس زندگی خود کارگردان است و درک مستقیم از موضوع و تجربه زیستی از امتیازهای این فیلم به حساب می‌آید.

«تورگی» در هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفت و توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، بهترین فیلم، لوح افتخار بین‌الملل را به دست بیاورد. این مستند در جشنواره تصویر سال و در سیزدهمین جشن مستقل سینمای ایران هم حضور داشت.

نمایش فیلم در چهارشنبه‌های پاتوق مستند از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ با حضور کارگردان در سالن حقیقت برگزار خواهد شد و حضور برای علاقه مندان آزاد و رایگان است.

کابوس در مسیر تدوین

فیلم کوتاه «کابوس» به نویسندگی و کارگردانی علی روحی و تهیه‌کنندگی پدرام عبدالله، پس از پایان فیلمبرداری به مرحله تدوین رسید.

در خلاصه داستان این فیلم آماده است: «وقتی از خواب بیدار می‌شوید، مطمئن هستید که در واقعیت احاطه شده‌اید؟ یا همچنان در خوابی دیگر گرفتار شده‌اید...  »

عواملی که در تهیه و تولید فیلم کوتاه «کابوس» همکاری داشته‌اند، عبارتند از: تهیه کننده: پدرام عبدالله زاده، نویسنده و کارگردان : علی روحی، بازیگر: پدرام عبدالله زاده، برنامه ریز و دستیار کارگردان: سعیده سرلک، تصویربردار: بهرام لطفی، نورپرداز: رسول بابایی، تصویربردارFPV: محمد سرلک، گریم: نگین سهرابی، منشی صحنه: ارغوان طاهری فر،  ـ عکاس: دیانا حبیبی، طراح پوستر: امیر ایرانی، تولید: سیاوش شعله.

فیلم کوتاه «کابوس» در ژانر وحشت ساخته شده است.

از تبریز تا تهران؛ پنج اثر منتخب سهند در مسیر جشنواره فیلم کوتاه تهران

با پایان هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران، پنج فیلم برگزیده در بخش‌های اصلی جشنواره طبق آیین‌نامه و فراخوان رسمی، به‌طور مستقیم به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران با معرفی آثار برگزیده در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد. طبق آیین‌نامه جشنواره، پنج فیلم برتر در بخش‌های «بهترین فیلم پویانمایی»، «بهترین فیلم تجربی»، «بهترین فیلم مستند»، «بهترین کارگردانی فیلم داستانی» و «بهترین فیلم جشنواره» به صورت مستقیم به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران راه خواهند یافت.

در بخش بهترین فیلم پویانمایی، فیلم «چاوک» به کارگردانی هژیر اسعدی و انیماتوری الهه رفیعی موفق به کسب این عنوان شد. این انیمیشن محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و داستان آپاراتچی میانسالی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها زندگی در میان مردمان شهری با چهره‌های دفرمه، عشق دوران نوجوانی خود را می‌یابد.

فیلم کوتاه «گمشده در قلمرو رؤیاها» به کارگردانی حسن وحدانی به عنوان بهترین فیلم تجربی شناخته شد. تهیه‌کنندگی این اثر را انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر تبریز بر عهده داشته است. داستان این فیلم درباره مردی است که خواب‌های متوالی می‌بیند و هر بار با بیدار شدن، مشخص می‌شود که همچنان در خواب دیگری قرار دارد.

در بخش بهترین فیلم مستند، فیلم «درس انار» به کارگردانی سجاد پرهیزکاری برگزیده شد. این مستند محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و به زندگی میثم عطاخانی می‌پردازد که برای تأمین هزینه‌های زندگی، به جای دیگران در امتحانات دانشگاهی شرکت می‌کند.

جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی به فیلم «هبوط» به کارگردانی اشکان ساعدپناه اهدا شد. نویسندگی این فیلم بر عهده آکو زند کریمی بوده است. داستان فیلم درباره یوسف، مردی مذهبی، و پسرش مصطفی است که طی حادثه‌ای در محل کارشان به صورت ناخواسته مرتکب قتل می‌شوند و تلاش می‌کنند پنهانی مناسک دفن جنازه را انجام دهند.

عنوان بهترین فیلم جشنواره به فیلم کوتاه «بی‌رنگی» به کارگردانی فرید نوری تعلق گرفت. این اثر محصول انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر سنندج است و داستان آن درباره ناپدید شدن یک دانشجو در خوابگاه است که در جریان پیگیری‌های یک کارآگاه، مشخص می‌شود او همچنان در خوابگاه حضور دارد.
 

پردیس سینمایی راگا مدرن شد

پردیس سینمایی راگا با تجهیز و به‌سازی سالن‌های نمایش، از درجه کیفی ممتاز به مدرن ارتقا پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه تصویر شهر، مهدی قلی‌زاده، مدیر پردیس سینمایی راگا با اعلام این خبر افزود: سه سالن پردیس سینمایی راگا تا سال ۱۳۹۹ ممتاز بود اما از اواخر آن سال که مدیریت این سینما را برعهده گرفتم، تلاش‌ها برای ارتقای کیفی سالن‌ها، تعویض پرده نمایش، تعویض صندلی‌ها و بهبود تجهیزات صوتی و تصویری را آغاز کردم. با تغییر مدیریت تصویر شهر هم روند مدرن شدن سینما، تسریع و اقدامات در این زمینه جدی‌تر از قبل پیگیری شد و نوروز امسال به انجام رسید. مدرن شدن راگا، تاثیر محسوسی در افزایش فروش این پردیس داشته است. 
مدیر پردیس راگا گفت: باوجود مدرن شدن سینما و استقبال و رضایتمندی مردم شهرری، به دنبال افزایش سالن‌های راگا هستیم تا باتوجه به تعدد فیلم‌ها در هر نوبت اکران، به شکل بهتری پاسخ‌گوی نیاز و سلیقه مخاطبان باشیم.
پردیس سینمایی راگا که از جمله سینماهای زیرمجموعه موسسه تصویر شهر است با سه سالن با ظرفیت ۶۰۴ صندلی از پرمخاطب‌ترین سینماهای جنوب شهر تهران محسوب می‌شود که در منطقه شهرری (اتوبان شهید آوینی، خیابان کریم شیرازی) قرار دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha