سیامک امیرخیزی، عصر دوشنبه ۲۳ مردادماه در نشست خبری هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجانشرقی اظهار کرد: با توجه به نبود زیر ساختها، تلاش کردهایم که شرایط را تا حدودی برای انجام فعالیت در رشتههای، موتورسواری و اتومبیلرانی فراهم کنیم و در محقق کردن این امر با ارگانها و نهاد های مختلف رایزنی کردهایم.
وی افزود: هرچند که مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) دارای پیست استاندارد نیست اما به صورت موقت تا زمان فراهم شدن پیست مناسب، فعالیتهایمان را در مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: حدود ۴۰ رشته مربوط به پیست در اتومبیلرانی و موتورسواری وجود دارند و در صورت فراهم بودن پیست استاندارد تمام این رشتهها فعل خواهند شد و هماکنون ۲۰ کمیته اجرایی در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان فعال هستند.
امیرخیزی گفت: هیات موتورسواری و اتومبیلرانی، در حال حاضر با دو مشکل مواجه شده است که یکی از آنها به نبود زیر ساخت و پیست استاندارد در استان و دیگری به تردد موتورها و خودروهای افراد غیر ورزشکار در خیابانها مربوط میشود.
رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجانشرقی مطرح کرد: اکنون یک پیست کراس در مجموعه یادگارامام(ره) تبریز فعال است و اداره ورزشوجوانان استان ظرفیت خوبی را در این مجموعه ورزشی به هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اختصاص داده است اما با این حال به پیست اساسی نیازمند هستیم.
وی افزود: ۲۷ هکتار زمین در نزدیکیهای مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) حدود شش سال است که در اختیار هیات موتورسواری و اتومبیلرانی قرار گرفته اما به دلیل داشتن معارض برای این زمین، بحث ساخت پیست در این زمین عملی نشده است، امیدواریم با کمک مسئولان این امر عملی شود و با تشکیل دهکده اتومبیلرانی و موتورسواری در این مکان هر ۲۰ رشته مربوط به پیست را فعال کنیم.
امیرخیزی متذکر شد: برخی از موتورسواران و رانندگان خودروها، حرکات نامناسبی را در سطح شهر انجام میدهند که این افراد به هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان مربوط نمیشوند.
وی عنوان کرد: با تشکیل کمیسیون صدور پلاک ورزشی، همراه با هماهنگی حراست اداره ورزشوجوانان به ورزشکاران هیات، پلاک ورزشی چهار رقمی را دادهایم و این افراد میتوانند در روزهای تعیین شده، فاصله بین خانه تا مکان تعیین شده را با موتور یا خودرو خود طی کنند.
امیرخیزی گفت: هدف از ارائه پلاک ورزشی، جلوگیری از تخلفات افراد غیر مرتبط است و هماکنون، ۱۲۵۰ هزار ورزشکار سازمانیافته موتورسواری در سطح استان حضور دارد.
وی با بیان اینکه باید از فرصتهای موجود نهایت استفاده را بکنیم، عنوان کرد: فرصتها و تهدیدهای این رشته ورزشی بسیار نزدیک به هم است.
وی در رابطه با بحث استعدادیابی در این هیات اذعان کرد: آکادمی هیات موتورسواری و اتومبیلرانی آذربایجانشرقی یکی از اولین آکادمیهای کشور به حساب میآید، کلاس های آموزشی برای آقایان و بانوان در مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) در حال برگزاری است، و این موضوع بسیار مهم است که باید اصولی پیش برویم.
رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا دومین دوره مسابقات موتورسواری اندرو در تبریز به صورت بینالمللی برگزار میشود یا خیر؟ خاطرنشان کرد: سال گذشته این مسابقات برای اولین بار در ایران به صورت "هارد اندرو" برگزار شد و در دومین دوره دعوت از تیمهای خارجی بر عهده فدراسیون است و تلاش میکنیم تا این مسابقات به صورت بینالمللی برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات