• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1404012010244
  • خبرنگار : 90047

باشگاه‌ها حاضر به سرمایه‌گذاری در هاکی زنان نیستند

باشگاه‌ها حاضر به سرمایه‌گذاری در هاکی زنان نیستند

سرمربی تیم ملی هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان گفت: وقتی باشگاه‌ها حاضر به سرمایه‌گذاری در هاکی چمنی بانوان نیستند و در زیرساخت‌ها مشکل داریم، حضور مربی خارجی نمی‌تواند هیچ کمکی به پیشرفت این رشته داشته باشد.

نیلوفر عبدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بانوان هاکی چمنی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی در ازبکستان، اظهار کرد: دومین اردوی تیم هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان برای شرکت در این مسابقات با حضور ۳۵ بازیکن در تبریز در حال برگزاری است و تا ۲۶ فروردین ادامه خواهد داشت. در پایان این رقابت‌ها ۱۸ بازیکن جهت شرکت در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی شناسایی و اردیبهشت عازم ازبکستان می‌شوند.

وی یکی از مشکلات هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان را از نظر زیر ساختی و نداشتن زمین چمن مناسب عنوان کرد و گفت: هر چند با پیگیری‌های رییس فدراسیون هاکی و با حمایت وزارت ورزش زمینی در ورزشگاه آزادی به هاکی اختصاص داده شده اما هنوز به بهره برداری نرسیده و ما مجبوریم در استان‌هایی که از هاکی چمنی خوب و استاندارد برخوردارند تمرینات خود را پیگیری کنیم.

سرمربی تیم ملی هاکی چمنی بانوان با بیان این که فاصله زیادی با حریفان آسیایی خود داریم، اظهار کرد: چون برای نخستین بار بانوان هاکی چمنی در این رقابت‌ها شرکت می‌کنند با سایر حریفان آسیایی از جمله قزاقستان، ازبکستان، هند و ... فاصله زیادی داریم و کسب سکو امکانپذیر نیست. تلاش بر این است که در اولین حضورمان در آسیا بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم.

عبدی با اشاره به پشتوانه سازی در تیم هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان، تصریح کرد: از بازیکنانی که به دومین اردوی آمادگی دعوت کردیم ۲۰ نفر آن ها زیر ۱۶ سال هستند و میانگین سنی بازیکنان ۲۴ سال است. سعی داریم در جریان این اردوها تعدادی از بازیکنان مستعد را شناسایی کنیم تا در آینده پشتوانه‌های خوبی برای تیم هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان داشته باشیم.

او ادامه داد: با توجه به این که رشته هاکی چمنی ۱۱ نفره المپیکی است نیاز به حمایت ویژه داریم تا با شرکت در تورنمنت های مختلف فاصله خود را با هاکی چمنی ۱۱ نفره دنیا کم کنیم و نگاهی هم به المپیک داشته باشیم. البته این موضوع زمانبر است و نیاز به توجه ویژه دارد.

سرمربی تیم ملی هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان همچنین در خصوص تجهیزات، گفت: تجهیزات این رشته وارداتی است و تهیه آن نیاز به هزینه بالا دارد به طوری که خرید یک دست لباس دروازه‌بانی چیزی حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون است که اگر فدراسیون حمایت نکند تهیه آن برای بازیکن سخت است.

عبدی در پاسخ به این پرسش که چقدر باشگاه‌ها در این رشته سرمایه‌گذاری می‌کنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه چون باشگاه‌ها در این رشته سرمایه‌گذاری نمی‌کنند امکان برگزاری مسابقات لیگ در هاکی چمنی ۱۱ نفره بانوان را نداریم، اگر همانند سایر رشته‌ها مسابقات لیگ باشگاهی داشتیم قطعا شاهد رشد خوبی در این رشته خواهیم بود.

وی در پایان در خصوص حضور مربی خارجی در این رشته، اظهار کرد: مربی خارجی زمانی تاثیرگذار است که به صورت تمام وقت در اختیار تیم ملی باشد نه مقطعی و فقط زمان برگزاری مسابقات. وقتی در پایه مشکل داریم و نگاه حرفه‌ای به این رشته نداریم چطور می‌توانیم تصور کنیم که حضور مربی خارجی می‌تواند به پیشرفت این رشته کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۹:۱۵

جناب چه میگویید؟.من که اخبار ایران / ورزشی را دنبال میکنم برای اولین بار استکه میخوانم هاکی مردان که چه عرض کنم هاکی زنان هم وجود دارد. اگر هاکی مردان سر و صدایی کند باشگاها در مورد زنان هم سرمایه گزاری میکنند.جنوب کشور و مربیان هند/پاکستان نیاز اس

avatar
دیروز ۱۹:۲۴

2-هاکی چمن احتیاج به ساخت استادیوم های با ابعاد متفاوت و چمن دیگری ندارد.استرالیا یکی از بهترین 3 کشور با سابقه و عنوان قهرمانی جهانی در این ورزش است و زمین چمن مخصوصی ندارد و بازیها در چمن استادیومهایی که برای فوتبال کریکت و.. انجام میگیرد.