به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی ادعا کرد جمهوری اسلامی ایران و جنبش حماس پشت موج عملیات گسترده فلسیطنیها علیه صهیونیستها در کرانهباختری قرار دارند.
«نیر دفوری» خبرنگار نظامی این شبکه مدعی شد که ایران و جنبش حماس به مجریان عملیات دستور میهند که عناصر ارتش و شهرکنشینان صهیونیست را هدف قرار دهند.
وی گفت که در نشست روز گذشته کابینه رژیم صهیونیستی قرار شد که این رژیم کسانی که به مجریان عملیات دستور می دهند را هدف قرار دهد.
این خبرنگار صهیونیست گفت که واکنش حاضران در نشست به این طرح مبهم بود و جزئیات عملی مبنی بر اینکه کجا و چه زمانی این طرح اجرایی شود، ارائه داده نشد.
بر اساس این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از این ایران را به دست داشتن در عملیات علیه صهیونیستها در الخلیل متهم کرد.
بنیامین نتانیاهو روز دوشنبه به همراه «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم، در محل وقوع عملیات تیراندازی در جنوب الخلیل حاضر و مدعی شد آنچه در حال رخ دادن است با هدایت خارجی انجام میشود و عاملان و مرتکبان بازخواست خواهند شد.
از روز دوشنبه رسانههای عبری در مورد حمله تیراندازی در الخلیل اظهار نظر کردهاند که وحشت و نگرانی زیادی را در محافل سیاسی، امنیتی و نظامی اشغالگر برانگیخت.
در عملیات استشهادی دوشنبه در جبل الخلیل که گردان شهدای الاقصی وابسته به جنبش فتح مسؤولیت آن را بر عهده گرفت، یک زن صهیونیست کشته و یک زن دیگر زخمی شد.
رسانههای عبری روز سهشنبه گذشته متهم کردن ایران در خصوص حمله تیراندازی در الخلیل توسط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را «بسیار شرم آور» خواندند.
«راویو دوروک» تحلیلگر سیاسی کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی میگوید: «سالهاست که ما کشورهای عربی را وقتی هر اتفاق منفی میافتد، به تمسخر میگیریم، زیرا آنها بلافاصله اسرائیل را متهم میکنند.»
وی با اشاره به اینکه نمیداند آیا این اتهامات در چارچوب تلاش برای «راهاندازی کمپین علیه ایران در موضوع هستهای این کشور به دلیل مذاکرات باقیمانده در آنجا» بوده است یا نه، خاطرنشان کرد: متهم کردن ایران «دردی را دوا نمیکند و به اعتقاد من جامعه جهانی به آنچه یوآو گالانت، وزیر امنیت و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پس از عملیات الخلیل گفتند، گوش نمیدهد.»
درورک توضیح داد: «شاید تلاشی از سوی راستگراها برای فرار از معضلی باشد که در آن گرفتار شدهایم، اکنون کسی نیست که او را متهم کنند. نه ایهود باراک، نه آهارون باراک و نه دادگاه عالی. «این حادثه در شیفت ما و در یک کابینه کاملاً راست اتفاق میافتد. بنابراین باید تقصیر را بر گردن ایران بیندازیم!»
این تحلیلگر صهیونیست این اقدام را «بسیار شرم آور» دانست و افزود: ما برخی از این عملیاتها را از طریق دوربین دیدهایم، آنها یک تصادف هستند، شخصی یهودیان را میبیند و چیزی پرتاب میکند یا اسلحه میگیرد و میرود؛ اما در این گفته که در پس این ماجرا ایران است، (در کمال تعجب)، مشکلی وجود دارد.
زوی یحزکیلی، مفسر امور عربی در شبکه ۱۳ نیز با ادعای اینکه «ایران ممکن است در موضوع تسلیحات کمک کند؛ اما ایران آخرین حلقه در آن است»، گفت: «یک چیز اساسی در آن وجود دارد. جنگ، قیام وجود دارند و طرف فلسطینی، جهاد، حماس، تشکیلات خودگردان فلسطین و فتح علیه اسرائیل خشونت میکنند و شما توان دریافت هزینه را ندارید و این وضعیتی که (اسرائیل) به آن رسیده است.»
یحزکیلی با بیان اینکه «اینجا رویکردی وجود دارد که تاکنون در اسرائیل به آن توجه نشده است. دنبال متهم نگردید»، افزود: اینجا یک وضعیت مستمر وجود دارد و کسانی هستند که این را معترفند و از خواب بیدار شدهاند؛ اما تاکنون اسرائیل از خواب بیدار نشده است. ایران در این موضوع دست ندارد.»
در همین زمینه، «آلون بن دیوید» مفسر نظامی کانال ۱۳ عبری اشاره کرد که «متهم کردن ایران به هدایت این عملیات راه حل بسیار آسانی است، ایران مسؤول معضل پیچیده در کرانه باختری نیست که در آن اسرائیلیهای بسیاری هستند. اسرائیلیهایی که در میان مردم فلسطین زندگی میکنند.»
انتهای پیام
نظرات