• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402062817380
  • خبرنگار : 50134

فرمانده سپاه شهدای استان خبرداد

افتتاح ۱۲طرح عمرانی طی هفته دفاع مقدس در آذربایجان‌غربی

افتتاح ۱۲طرح عمرانی طی هفته دفاع مقدس در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با اشاره به افتتاح ۱۲طرح عمرانی در هفته دفاع مقدس در استان یاد آور شد: در هفته دفاع مقدس امسال ۲۷۰۰ برنامه در تمامی شهرستان های استان در قالب ۴۳عنوان برنامه برگزار می شود.

سردار محمد حسین رجبی ۲۸ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات سپاه شهدای استان برگزار شد، با بیان اینکه در هفته دفاع مقدس نمایشگاه دفاع مقدس با ۴۰غرفه در پارک اللرباغی ارومیه برگزار می شود، ادامه داد: در روز اول هفته مقدس دیدار سراسری پیشکسوتان با رهبر انقلاب به صورت تصویری برگزار می شود که از ارومیه یک‌هزار نفر و سراسر استان ۱۳هزار نفر در این مراسم شرکت خواهند کرد.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی خاطر نشان کرد: برگزاری ۱۰۰ یادواره شهدا، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، برپایی نمایشگاه و غبار روبی مزار شهدا از جمله برنامه های سپاه استان در هفته دفاع مقدس خواهد بود.

وی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یادآوری جانفشانی رزمندگان و ایثارگران استان،گفت: آذربایجان غربی در اول انقلاب در دو جبهه دفاع مقدس و تجاوز صدام و هم در جبهه گسترده ناامنی های داخلی در مواجهه با ضد انقلاب تجزبه طلب در حال جنگ بود.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در جنگ تحمیلی بیش از ۴۸کشور با ملت ایران در حال جنگ بود و فرماندهی مقتدرانه امام خمینی (ره) و اتحاد و یکپارچگی ملت ایران موجب شد ۸سال دفاعی مقدس رخ دهد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha