• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1404060402254
  • خبرنگار : 71461

کنگره بین‌المللی شعر پیامبر رحمت(ص) برگزار می‌شود

کنگره بین‌المللی شعر پیامبر رحمت(ص) برگزار می‌شود

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت هزاروپانصدمین سالگرد میلاد نبی مکرم اسلام (ص)، کنگره بین‌المللی شعر پیامبر رحمت را برگزار می‌کند.

 به گزارش ایسنا، کنگره بین‌المللی شعر پیامبر رحمت (ص) با محورهای معرفی ابعاد شخصیتی و معنوی پیامبر اکرم (ص)، حُسن خلق و سیره اخلاقی پیامبر (ص)، وحدت امت اسلامی در سیره و اندیشه نبوی (ص)، مقاومت و دفاع از مظلوم در سیره پیامبر اعظم (ص)، عدالتخواهی و حق‌طلبی در سنت و سیره نبوی (ص) و عشق به احمد (ص) محور وحدت امت اسلامی و اتحاد انسانی برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ارسال آثار برای داوری ۵ شهریورماه به شماره ۰۹۹۳۸۵۵۴۷۸۵ در پیام‌رسان‌های اجتماعی ایتا و واتساپ است.

این کنگره در تاریخ ۲۴ و ۲۵ شهریورماه در تهران و مشهد دایر خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha