مسعود بارانی صبح امروز (دوم مهرماه) در بازدید از روند اجرای طرح دریابست در هرمزگان با بیان اینکه بخش اول دریابست در آبهای هرمزگان از ۳۰ شهریورماه آغاز و تا ۸ مهرماه سال جاری از شرق شهرستان جاسک تا برکه سفلین واقع شهرستان بندرلنگه است، افزود: بخش دوم دریابست نیز از ۲۵ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت در سراسر آبهای استان به اجرا در خواهد آمد.
وی به اقدامات شیلات در جهت حفظ و تقویت ذخایر آبزیان بویژه میگو اشاره کرد و تصریح کرد: اجرای طرح دریابست، ایجاد زیستگاههای مصنوعی، اعلام ممنوعیت صید در زمان تخمریزی گونههای حساس و در حال انقراض، رهاسازی بچه میگو و ماهی گونه بومی در خوریات در راستای کمک به بهسازی ذخایر، کنترل و برخورد با صید غیرمجاز و روش های مخرب صید ازجمله این اقدامات است.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهار کرد: حضور منظم و بهموقع نیروهای حفاظت منابع، انجام گشتهای هدفمند و مشترک با دریابانی، بازدید منظم کارشناسان صید و پژوهشکده و جلوگیری از صید شناورها خارج از محدوده تعیینشده از دیگر اهم اقدامات مدیریتی برای مدیریت بهتر صیداستان خواهد بود.
بارانی با تاکید بر اهمیت اجرای دریابست برای حفظ ذخایر و منافع صیادان و همچنین اهمیت مشارکت جامعه صیادی در اجرای دریابست، خاطرنشان کرد: از همه جامعه صیادی استان تقاضا داریم در اجرای هرچه دقیق تر و کامل تر طرح دریابست با شیلات همکاری داشته باشند.
وی با اشاره به حضور فعالانه یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در محدوده و زمان اعلام شده بخش اول دریابست، تصریح کرد: طی هماهنگیهای لازم با نیروی دریایی سپاه و دریابانی استان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت صید و صیادی برابر با قانون با متخلفین برخورد خواهد شد.
بارانی با اشاره به گشتهای تحقیقاتی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با شناورهای تحقیقاتی عنوان کرد: تاریخ و زمان صید میگو در کمیته مدیریت صید شیلات استان پس از انجام گشت های تحقیقاتی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، با حضور مسئولان شیلاتی، رؤسای ادارات شهرستانهای میگوگیر از جمله سیریک، میناب، بندرعباس و قشم، مدیران تعاونیهای صیادی میگوگیر به عنوان نماینده جامعه صیادان هرمزگان و همچنین کارشناسان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریایی عمان مشخص میشود.
به گزارش ایسنا، استان هرمزگان با توجه به طول نوار ساحلی، تنوع گونهای، تنوع روشهای صید، ۴۰ درصد صید آبهای جنوب را به خود اختصاص داده و با تلاش جامعه شیلاتی به ویژه صیادان، بهعنوان قطب صید و صیادی در کشور محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات