به گزارش ایسنا، گردانهای «القسام» شاخه نظامی جنبش حماس امروز (یکشنبه) در بیانیهای اعلام کرد: رزمندگان ما در تاریخ ۳۱ آگوست ۲۰۲۵ پس از بازگشت از خطوط درگیری با دشمن اعلام کردند تعدادی از خودروهای دشمن در میدان مین از پیش آماده شده در اطراف مسجد صدیقین در شرق منطقه الزیتون در شهر غزه گرفتار شدند.
همچنین یک فرمانده امنیتی مقاومت در گفتوگو با پایگاه خبری امنیتی «المجد» گفت مقاومت عصر امروز حکم اعدام ۶ نفر از مزدوران دشمن را در شهر غزه اجرا کرد.
وی تأکید کرد شمشیر مقاومت هرگز با کسانی که به خنجری بر پشت مقاومت و ملت فلسطین تبدیل شدهاند، مماشات نخواهد کرد.
در همین رابطه، روزنامه عبری زبان «یدیعوت احرونوت» به نقل از برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد حماس با وجود گذشت نزدیک به دو سال از جنگ، همچنان از فناوریهای پیشرفته نظارتی استفاده میکند. این موضوع نشاندهنده توانمندی مقاومت در غزه و پیچیدگی شرایط میدانی برای نیروهای اشغالگر است.
این روزنامه به نقل از برخی منابع گزارش داد «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش به رهبری سیاسی اطلاع داده است که هیچ تضمینی وجود ندارد که اسرا در شهر غزه طی عملیات جاری کشته نشوند.
انتهای پیام
نظرات