به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری المیادین، نفتالی بنت، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سوال که قصد دارد به قدرت بازگردد یا خیر، گفت، هر چیزی زمانی دارد.
وی گفت: دلیلی که من را به تشکیل دولت مستثنی شده سوق داد این است که دقیقاً از آنچه اکنون شاهد آن هستیم جلوگیری کنم. به همین دلیل است که خود را در معرض خطر قرار دادم و ضربه شخصی شدیدی خوردم. این کار را آگاهانه انجام دادم زیرا وضعیت فعلی دقیقاً همان چیزی است که من سعی کردم از آن جلوگیری کنم: اسرائیل در حال ورود به یک چرخه از دودستگی و مسمومیت است.
این اظهارات در حالی مطرح می شود که تظاهرات اعتراضی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و طرح تغییرات قضایی آن از سر گرفته شده است.
با وجود اعتراضات داخلی گسترده به رهبری اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و بروز شکاف بزرگ در این رژیم، ۲۴ ژوئیه کنست در شور اول و دوم پیش نویس قانون لغو استدلال معقولیت را تصویب کرد و به این ترتیب به قانونی لازم الاجرا بدل شد.
کابینه نتانیاهو به دنبال اصلاحات اساسی در قوه قضاییه است و قصد دارد اختیارات دیوان عالی رژیم صهیونیستی در بررسی قضایی را به طور کامل لغو کند.
از سوی دیگر، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که جنبش حماس رژیم صهیونیستی را مجبور به پذیرش خروج کارگران (از غزه) و پذیرش حملات در کرانه باختری کرد و در حوادث اخیر دست بالا را داشت.
۲۵ سپتامبر گروههای مقاومت فلسطین در نشست خود در بیروت درباره تشدید وضعیت امنیتی و تقویت هماهنگی میان خود توافق کردند.
الیور لِوی، تحلیلگر مسائل فلسطین در شبکه «کان» رژیم صهیونیستی گفت، هدف از نشست رهبران حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی آزادی بخش فلسطین در بیروت و بیانیه پایانی آن تشدید وضعیت امنیتی چه در کرانه باختری یا در نوار غزه و شاید هم در دیگر مناطق است.
ایتای بلومنتال، خبرنگار مسائل نظامی شبکه کان رژیم صهیونیستی هم گفت، دو نهاد امنیتی و نظامی رژیم میدانند که در نوار غزه تنشها تشدید خواهد شد و به همین دلیل در ایام تعطیلات سال نو یهودی تعداد نیروها را در این منطقه افزایش دادند. ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای همه احتمالات تشدید تنش از جمله حمله موشکی آماده میکند.
نداف لوتان، فرمانده لشکر ۱۶۲ ارتش رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه «معاریو» گفت، تهدید در جبهههای متعدد در لبنان، نوار غزه، کرانه باختری، سرزمینهای اشغال شده فلسطین در سال ۱۹۴۸ به علاوه تهدیدات از ناحیه سوریه و تهدیدات موشکی از مناطق دورتر مانند عراق و یمن برای رژیم صهیونیستی ملموستر شده است.
انتهای پیام
نظرات