• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404060603736
  • خبرنگار : 71659

انصارالله: حمله صهیونیست‌ها شکست خورد

انصارالله: حمله صهیونیست‌ها شکست خورد

یک عضو ارشد انصارالله یمن ادعای صهیونیست‌ها درباره ترور رهبران این جنبش در تجاوزات هوایی امروز به صنعا را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، «نصرالدین عامر» عضو ارشد جنبش انصارالله یمن روز پنجشنبه و در واکنش به ادعای مقامات و رسانه‌های اسراییلی در مورد ترور رهبران انصارالله اعلام کرد این ادعاها بی پایه و اساس است.

وی تصریح کرد رژیم صهیونیستی، در این حمله اماکن غیرنظامی را هدف قرار داد و این حمله نیز همانند حملات قبلی شکست خورد.

در همین رابطه، یک منبع در وزارت دفاع یمن در صنعا هرگونه شایعه درباره هدف قرار دادن فرماندهان این کشور در جریان تجاوز صهیونیست‌ها به صنعاء را رد کرد.

این منبع گفت که ملت یمن و رهبری آن با تهدیدها مرعوب نخواهند شد و با حملات هوایی دست از حمایت از غزه منصرف نخواهند شد.

وی افزود: مردم یمن به دلیل حملات هوایی، با ادامه حمایت از برادران خود در فلسطین، مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند.

منبع مذکور تاکید کرد دست قدرتمند ملت یمن به جنایتکاران جنگی صهیونیستی خواهد رسید.

رسانه‌ها و مقامات نظامی اسراییلی ادعا کردند محلی که هدف حملات امروز قرار گرفته، محل تجمع برخی از رهبران انصار الله بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha