• شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402070804659
  • خبرنگار : 50136

رد خون بر جاده‌های آذربایجان‌غربی!

رد خون بر جاده‌های آذربایجان‌غربی!

ایسنا/آذربایجان غربی صدای زجه زنی، کل بیمارستان را پر کرده بود و کودکی که از چارقد زنی دیگر آویزان بود و به پهنای صورت می‌گریست و می‌پرسید، بابا کجاست؟!

صدای ناله ی مادر، بی تابی های یک پدر و یا گریه های بی امان کودکی در غم والدینش همیشه دلخراش بوده و تنها یک لحظه غفلت این فاجعه را ببار می آورد. 

از گذشتگان دور که جاده احداث شد و ماشین اختراع شد، تصادف همواره با جاده ها عجین بوده اما داستان تکراری و غم انگیز تصادف در جاده های آذربایجان‌غربی هرگز برای آنان که عزیزی از دست می‌دهند شنیدنی نیست. 

وقوع ۲۱۵ فقره تصادف جاده ای در استان طی تابستان امسال و حادثه دیدن ۷۹۵ نفر در این حوادث، گواه وقوع فاجعه بزرگی در این جاده ها است که تامل برانگیز است. 

 واژگونی یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در محور ارومیه _سرو با ۴ مصدوم  
   
 براساس اعلام جمعیت هلال‌احمر آذربایجان غربی، ساعت ۱۸:۴۵ دقیقه روز دوشنبه ۳ مهر ماه ۱۴۰۲؛ در محور ارومیه _سرو،  تصادف  خودروی پژو به مرکز EOCهلال احمر استان گزارش شد که ۴ مصدوم برجای گذاشت. 

تصادف یک دستگاه پژو ۴۰۵ با پژو پارس، ۳ مصدوم بر جای گذاشت

ساعت ۱۶:۱۰ روز چهارشنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۲ برخورد یک دستگاه پژو ۴۰۵ و پژو پارس در محور ارومیه_ سلماس  به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام شد.

در این حادثه ۳ نفر دچار مصدومیت شده بودند که پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به مرکز درمانی انتقال داده شدند.

تصادف وانت زامیاد و سمند در محور پیرانشهر به نقده ۶ مصدوم برجای گذاشت

همچنین ساعت ۰۶:۱۹ صبح روز پنجشنبه ۶ مهر ۱۴۰۲ در محور پیرانشهر به نقده ، خودروی سواری سمند و وانت زامیاد باهم تصادف کردند.

این حادثه ۶ نفر مصدوم داشت که مصدومین این حادثه بعد از ارزیابی و انجام اقدامات اولیه به مرکز درمانی منتقل شدند.

تصادف سواری زانتیا با کامیون در محور ارومیه به سلماس ۳ نفر مصدوم شدند و یک نفر جانباخت

ساعت ۲۱:۴۰ جمعه ۷ مهرماه ماه۱۴۰۲ ؛ در محور ارومیه به سلماس(سه راهی ایستی سو) سواری زانتیا و کامیون لیلاند باهم تصادف کردند.

امدادگران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات گردنه قوشچی هلال احمر شهرستان ارومیه بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند؛ این حادثه یک فوتی و ۳ مصدوم داشت که مصدومین این حادثه بعد از ارزیابی و انجام اقدامات اولیه به مرکز درمانی منتقل و فوتی حادثه نیز تحویل مراجع ذی صلاح شد.

بر اساس اعلام فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی، عمده علت تصادفات جاده‌ای مربوط به خطای انسانی است،اما وضعیت نامناسب و ناایمن و در واقع نقاط حادثه خیز در جاده ها نیز می‌تواند مزید بر علت افزایش تعداد تصادفات باشد. 

بی دقتی راننده، سرعت بالا و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه همواره حادثه آفرین بوده است.

رد خون در جاده‌های آذربایجان‌غربی!

بیش از ۵۷۰۰ نفر در تصادفات آذربایجان‌غربی مصدوم شدند

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌غربی از مصدومیت ۵۷۴۸ نفر در تصادفات درون و برون شهری استان طی ۵ ماهه نخست امسال خبرداد. 

موسی ‌ادیب‌فر در گفت و گو با ایسنا افزود: طی فروردین ماه سال جاری: ۶۳۸ نفر مرد و ۲۹۳ نفر زن، طی اردیبهشت ماه: ۷۷۴ مرد و ۴۱۱ زن، در خرداد ماه: ۸۵۶ مرد و ۳۳۸ زن، در تیر ماه سال جاری ۹۰۰ مرد و ۳۸۴ زن و مرداد ماه امسال۸۲۶ مرد و ۳۲۸ زن در تصادفات درون شهری و برون شهری مصدوم شدند. 

وی با اشاره به جان باختن ۳۶۳ نفر در تصادفات درون و برون شهری استان طی ۵ ماهه سال جاری ادامه داد: تا آخر مرداد ماه سال جاری ۷۲ نفر در تصادفات درون شهری و ۲۹۱ نفر در تصادفات برون شهری جان خود را از دست دادند. 

وقوع ۲۱۵ فقره حوادث جاده ای در آذربایجان‌غربی طی تابستان امسال

سرپرست جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی از وقوع ۲۱۵ فقره حوادث جاده ای در استان طی سه ماه گذشته خبرداد. 

حمید محبوبی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه مجموع کل حوادث به وقوع پیوسته طی سه ماه تابستان امسال ۳۷۰ مورد است، افزود: از اول تیر تا ۳۱ شهریور سال جاری مجموعا در اثر حوادث رخ داده ۸۵۹۷ نفر دچار حادثه شدن که از این تعداد ۷۹۵ مورد در جاده‌های استان رخ داده است.

وی میانگین زمان اطلاع رسانی حوادث جاده‌ای (از زمان وقوع تا اطلاع به جمعیت به هلال احمر استان را ۵ دقیقه و ۵۱ ثانیه اعلام کرد و افزود: میانگین زمان حضور در صحنه عملیات حوادث جاده‌ای از اطلاع به جمعیت تا حضور در صحنه توسط نیروهای هلال احمر استان، ۱۲ دقیقه و ۸ ثانیه است و میانگین مدت زمان عملیات در حوادث جاده‌ای از اغاز تا پایان عملیات، یک ساعت و ۳۰ دقیقه و ۳۸ ثانیه است.

نصب بیش از  ۹ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های آذربایجان‌غربی

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی گفت: با هدف ارتقای سطح ایمنی و کاهش حوادث فوتی های ناشی از برخورد با گاردریل و همچنین مشخص کردن حریم جاده ها طی پنج ماه گذشته نزدیک به ۹ کیلومتر نیوجرسی در راه های مواصلاتی استان نصب شده است. 

پیمان آرامون گفت: در راستای تامین روشنائی جاده های مواصلاتی استان و ایمنی در نقاط حادثه خیز، علاوه ‌بر نصب و اجرای نیوجرسی، نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر روشنایی راه در سطح جاده های ارتباطی استان اورهال شده است که  روشنائی برخی نقاط حادثه خیز استان نیز در روزهای آتی تامین خواهد شد.

رد خون در جاده‌های آذربایجان‌غربی!

۱۳ نقطه حادثه خیز در جاده های آذربایجان غربی حذف شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ازحذف قطعی ۱۳ نقطه حادثه خیز در جاده های استان خبر داد و افزود: نقاط حادثه‌خیز کشور  از دو طریق بازرسی‌های سالانه راهداری از جاده‌های کشور و بر اساس دستورالعمل‌های ایمنی راه‌ها احصاء و برای ایمن‌سازی آنها پروژه تعریف می شود که در همین راستا ۲۴ نقطه در استان شناسائی و به راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ابلاغ شد که تاکنون ۱۳ نقطه در سطح استان به صورت کامل رفع شده و پروژه ایمن سازی در این ۱۳ نقطه اتمام یافته است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه پروژه‌های ایمن‌سازی نقاط حادثه‌ خیز تنوع زیادی دارد و از اجرای حفاظ بتنی گرفته تا اصلاح شیب شیروانی را در برمی‌گیرد و از سویی دیگر با  توجه به شناسائی نقاط جدید حادثه خیز در سطح استان و همچنین پروژه های ابلاغ شده به راهداری  ۱۰ پروژه دیگر نیز در دست اقدام است که بیش از ۶۰ درصد این پروژه ها در مراحل پایانی قرار گرفته و به نقطه حذف نزدیک می شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان‌غربی گفت: اصالح شانه های پیچ ملالر واقع در محور میاندوآب- بوکان، پل مهلذان واقع در محور خوی – ماکو با پیشرفت ۹۵ درصد و پروژه شیخ لر واقع در محور بوکان - مهاباد با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در مراحل انتهائی پروژه هستند و مابقی پروژه ها از پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد برخوردار هستند.

به گزارش ایسنا، روزی نیست که چندین تصادف در جاده‌های استان با تعداد بالایی از مصدومین و حتی فوتی از سوی مراجع ذیصلاح منتشر نشود که متاسفانه این داستان تکراری تصادفات، باعث شده جاده‌های استان با بوی خون آمیخته شود. 

روزانه خانواده های بسیاری در این جاده ها عزیزی را از دست می‌دهند لذا می‌طلبد مسئولین امر، فکری به حال این وضعیت کرده و با همت جمعی دستگاههای متولی در جهت حل این مشکل چاره اندیشی شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha