• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404072012965
  • خبرنگار : 71381

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

این بسته خبری به طور خاص به فعالیت‌های رئیس‌جمهور از ساعت ۱۸ روز ۱۹ مهر تا ساعت ۱۸ روز یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴ تعلق دارد. هدف این گزارش، تجمیع و دسته‌بندی اطلاعات و اخبار دقیق مرتبط با اقدامات رئیس‌جمهور است تا دسترسی راحت‌تری برای مخاطبان فراهم شود.

به گزارش ایسنا،‌ این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارش‌ها و تحلیل‌های مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور می‌باشد. با ما همراه باشید تا از فعالیت‌های رئیس‌جمهور مطلع شوید.

گزارش اخبار مرتبط با فعالیت‌های کابینه دولت چهاردهم در ۲۴ ساعت گذشته را هم می توانید اینجا بخوانید.

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

بیش از ۱۳ هزار مدرسه با دستور پزشکیان افتتاح شد

رئیس‌جمهور با حضور در آیین بهره‌برداری هم‌زمان از طرح‌های «نهضت عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم»، به‌صورت ویدیو کنفرانسی، دستور افتتاح ۲ هزار و ۴۰۶ پروژه آموزش و پرورش، ۲ هزار و ۸۳۶ پروژه «میدان همدلی» و ۱۳ هزار و ۵۷۶ مدرسه طرح «شهید عجمیان» را صادر کرد.

این طرح‌ها باهدف ارتقای سطح عدالت آموزشی، توسعه زیرساخت‌های تربیتی و تقویت مشارکت‌های مردمی در ساخت و تجهیز مدارس اجرایی شده‌اند.

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

آموزش درست به دانش‌آموزان ربطی به تحریم ندارد

مسعود پزشکیان همچنین در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شهرستان شهریار با بیان اینکه با کمک مردم می‌توان مشکلات را حل کرد، افزود: چه کسی گفته مدارسی که ما می‌سازیم باید ضعیف‌تر باشد و باکیفیت پایین‌تر و با روش نامناسب مدیریت شود تا ما نتوانیم بهترین کلاس را هم از نظر فضا و هم تجهیزات و نوع آموزش داشته باشیم؟ چرا باید معلمی که به کلاس می‌آید همیشه یک‌جور درس دهد؟ نمی‌توان به او هم آموزش داد که بتواند به شیوه‌های جدید و بهتر مفاهیم را منتقل کند؟

و افزود: اینکه من در کلاس درست درس دهم و الگو و نمونه شوم، اینکه روش‌های جدید و مهارت‌ها را به بچه‌ها آموزش دهم، ربطی به تحریم ندارد، به علم و انگیزه و باور ما ربط دارد. ما خودمان یک قدم جلوتر برویم و می‌توانیم این کار را هم انجام دهیم.

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

پیام تبریک پزشکیان به وزنه‌برداران کشورمان در رقابت‌های جهانی نروژ

در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان در نودمین دوره رقابت‌های وزنه‌برداری جهان در نروژ که پس از 8 سال بدست آمد، رئیس دولت چهاردهم در پیام تبریکی، از تلاش‌های همه اعضای تیم ملی وزنه‌برداری، مربیان، کادر فنی و خانواده‌های آنان صمیمانه قدردانی و تصریح کرد: این پیروزی درخشان، بار دیگر نام ایران و پرچم جمهوری اسلامی ایران و نیز غیرت جوانان پرتلاش را بر بلندای جهان نشان داد.

پزشکیان برنامه‌ای برای حضور در «شرم‌الشیخ» ندارد

همچنین خبرنگار ایسنا مطلع شد که از رئیس جمهور برای حضور در اجلاس «شرم الشیخ» دعوت شده است، اما تا این لحظه برنامه‌ای برای شرکت در این اجلاس وجود ندارد.

لازم به ذکر است که اجلاس «شرم الشیخ» روز دوشنبه ( ۲۱ مهر ماه)  با هدف پایان جنگ در نوار غزه و تقویت تلاش‌ها برای برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه برگزار خواهد شد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری مصر، ریاست این اجلاس به طور مشترک بر عهده «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر و «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا است و سران بیش از ۲۰ کشور در این اجلاس حضور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha