• شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402070805235
  • خبرنگار : 30057

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

باید در دانشگاه‌ها در کنار دروس پزشکی، دیپلماسی علمی نیز تدریس شود

باید در دانشگاه‌ها در کنار دروس پزشکی، دیپلماسی علمی نیز تدریس شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه باید در دانشگاه‌ها در کنار دروس پزشکی، دیپلماسی علمی نیز تدریس شود، افزود: دیپلمات کسی است که با حضور در کشورهای مختلف هویت خود را حفظ کرده و آن را اشاعه خواهد داد.

به گزارش ایسنا دکتر بهرام عین اللهی در اختتامیه پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که امروز در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با بیان اینکه تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت و بهداشت نیاز به تحلیل دارد، افزود: در ابتدای انقلاب در این حوزه ۱۰۰ درصد وابستگی داشتیم به گونه ای که پزشکان خارجی داشتیم و تنها ۲۰ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل تولید می‌شد.

وی ادامه داد: همچنین تعداد کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۹ دانشگاه، بوده ولی امروزه ۶۷ دانشگاه علوم‌ پزشکی، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۲۷ هزار دانشجو در رشته های مختلف علوم پزشکی فعال هستند.

عین اللهی، با تاکید بر اینکه هیچ رشته‌ای حوزه پزشکی در خارج از کشور نیست که در دانشگاه های علوم پزشکی ارائه نشده باشد، اظهار کرد: یکی از مهمترین مساله، رشد هویت است. امروز دشمن هویت را نشانه رفته است چون منبع رشد به شمار می‌رود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: زمانی که آمریکا سفینه خود را به ماه فرستاد تا انسان را در ماه قرار دهد، بودجه هویت امریکا مشخص شد و در همان زمان اعلام می‌شد که ایرانیان قادر به ساخت اولین نیازهای خود نیستند، این در حالی است که وقتی غربی ها در تاریکی یه سر می بردند ما ابو علی سینا را داشتیم. 

عین اللهی با بیان اینکه ایران جزو اولین کشورهای دنیا است که سلول‌های بنیادی را وارد علوم پزشکی کرد، یادآور شد: ما امروزه در حیطه های علوم پزشکی رشد خوبی داریم و باید هویت خود را حفظ کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حرکت وزارت بهداشت را به سمت مرجعیت علمی دانست و گفت: در مذاکراتی که با وزاری ۲۰ کشور مختلف داشتیم همگی اذعان داشتند حوزه سلامت ایران در وضعیت برتر قرار دارد و آنها تقاضای نیروی انسانی از ما داشتند.

وی در پایان با تاکید بر ضرورت هماهنگی میان اجزای مختلف اجزای حوزه آموزش پزشکی گفت: لازم است همه امکانات تحقیقاتی به صورت اشتراکی استفاده شود و به معاونت فناوری وزارت بهداشت تاکید شده است که یکی از شاخص های ارزیابی مراکز تحقیقاتی تعداد فعالیت دانشجویان در این مراکز باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha