پیام برزگر در نشست خبری رویداد فناورانه پتروفن زون که امروز، ۱۰ مهرماه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر برگزار شد، اظهار کرد: یکی از رویکردهای سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در دولت سیزدهم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری توسعه و گسترش زیست بوم نوآوری بوده است و در این مسیر مسایل مرتبط با فناوری شرکتهای پتروشیمی را با کمک شرکتهای دانشبنیان حل خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در این زمینه یک مسیر رو به رشد را تدوین و در حال طی کردن مسیر هستیم، افزود: اهداف مختلفی در راستای این هدف کلان یعنی گسترش زیست بوم نوآوری دنبال میشود که یکی از این اهداف ایجاد ناحیه نوآوری است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر گفت: در این ناحیه با استقرار شرکتهای دانشبنیان از یک سو و ارایه مجوز به شرکتهای خصوصی و دانشبنیان از سویی دیگر، به دنبال ایجاد یک کارخانه نوآوری در منطقه ویژه اقتصاد پتروشیمی هستیم.
برزگر عنوان کرد: در تلاش هستیم تا تعامل میان شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه افزایش یابد و ارتباط میان این بخشها اثربخش شود.
استفاده از توان دانشبنیانها به عنوان رویکرد کلان در دستور کار است
وی ادامه داد: به دنبال آن هستیم بتوانیم با همکاری شرکتهای دانش بنیان و بررسی نیازهای فناورانه به حل مسایل و ایجاد رسوب دانش و ارتقای سطح فناوری در شرکتهای پتروشیمی کمک کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر با بیان اینکه حضور دانش بنیانها به یک نیاز در منطقه تبدیل شده است، گفت: ادبیات دانشبنیان در بسیاری از شرکتهای پتروشیمی منطقه ویژه جا افتاده و استفاده از توان دانشبنیانها به عنوان رویکرد کلان در دستور کار قرار گرفته است.
برزگر با بیان اینکه آینده صنعت پتروشیمی به شدت با حضور دانش بنیانها گره خورده است، تصریح کرد: هدف ما این است با توسعه زیست بوم نوآوری و ایجاد مسیرهایی برای گسترش تفکر نوآورانه در مسایل فنی و غیر فنی، مدیریتی و سامانهای به نحوی حرکت کنیم که نوآوری حرف اول را در شرکتهای پتروشیمی بزند.
وی افزود: به دنبال رشدهای جهشی هستیم و این مهم با حضور دانش بنیانها و استفاده از انگیزه و دانش این شرکتهای دانش بنیان محقق خواهد شد.
بزرگر در خصوص انتخاب مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران به عنوان برگزارکننده رویداد پتروفن زون نیز گفت: این مجموعه جهادی و توانمند یکی از مجموعههای بسیار فعال استان است که دغدغه حل مشکلات استان را دارد و با بررسیهای به عمل آمده این مجموعه جوان و خوش ایده به عنوان برگزارکننده این رویداد انتخاب شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر گفت: حل نیازهای فناورانه شرکتها از جمله مسایل مربوط به حوزه نوآوری است و مسایل فناورانه این شرکتها تبدیل به نیاز شدهاند و از این رو با توانایی که در مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران وجود داشت این مرکز برای اقدامات مورد نظر انتخاب شده است.
وی با اشاره به برگزاری رویداد پتروفن زون یک عنوان کرد: رویداد پتروفن زون یک در اسفندماه سال گذشته با موفقیت برگزار شد و تجربه بسیار خوبی در ارتباط میان شرکتهای پتروشیمی با دانش بنیانها به وجود آمد.
برزگر ادامه داد: در آن رویداد ۳۴ تفاهم داشتیم که ۶ قرارداد منعقد شد و دو تفاهم نامه نیز در آستانه انعقاد قرارداد هستند و با توجه به موفقیتی که در رویداد اول داشتیم اکنون به دنبال برگزاری رویداد دوم پتروفن زون در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر هستیم.
وی با بیان اینکه با برگزاری رویداد پتروفن زون دو گامهای زیرساختی برخواهیم داشت تا زمینههای بیشتری برای تبادل میان دانش بنیانها و شرکتهای پتروشیمی فراهم شود، گفت: تا یکسال آینده ادبیات دانشبنیانی با آنچه اکنون وجود دارد، قابل مقایسه نخواهد بود و توسعه خواهد یافت.
زیست بوم فناوری در حال شکلگیری در منطقه ویژه است
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر عنوان کرد: زیست بوم فناوری در حال شکلگیری در منطقه ویژه است و امیدواریم به زودی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به عنوان هاب نمونه نوآور معرفی شود.
برزگر در خصوص اهداف برگزاری پتروفن زون ۲ تصریح کرد: مهمترین رویکردی که در این خصوص داریم بحث افزایش اعتماد به نفس شرکتهای دانش بنیانها و شرکتهای پتروشیمی در خصوص حل مشکلات از طریق رویکردهای نواورانه همچنین ارتباطات با یکدیگر است و امیدواریم در این راستا تعاملات دانش بنیانی افزایش یابد.
برزگر در خصوص مهمان این رویداد عنوان کرد: در این رویداد از معاونت علمی ریاست جمهوری و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و استاندار خوزستان و جمعی دیگر از مسئولان کشوری و استانی دعوت به عمل خواهد آمد تا از ظرفیتهای این بخشها برای ارتقای سطح این رویداد مهم بهرهمند شویم.
وی خاطرنشان کرد: پتروفن زون یک به حل بسیاری از مسایل کمک کرد و امیدواریم رویداد دوم به گسترش زیست بوم فناورانه در منطقه کمک کند.
انتهای پیام
نظرات