صادق برزگر در نشست خبری که امروز در مجموعه گردشگری کندلوس بخش کجور نوشهر برگزار شد با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه گردشگری نیازمند شکلگیری خرد جمعی است، اظهار کرد: مازندران دارای قابلیت گردشگری است اما داشتن این همه ظرفیت و پتانسیل شرط کافی نیست و برای توسعه پایدار نیازمند شکل گیری خرد جمعی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه در این زنجیره ارزش، همه دستگاهها نقش مهمی دارند، گفت: از بین ۴۰ روستا، هشت روستا برای ثبت جهانی نامزد شدند.
مدیرکل گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی مازندران، مناطق حفاظت شده البرز مرکزی را یکی از دغدغههای اصلی مردم منطقه عنوان کرد و یادآور شد: کار در حوزه گردشگری از جمله مواردی است که محدودیتهای چندانی ندارد.
برزگر تصریح کرد: در کل استان ۹۵ نفر در یگان حفاظت میراث فرهنگی مشغول فعالیت هستند و این نیروها در هر شهرستان استان تقسیم شده است، اینکه یگان حفاظتی در یک بخش به صورت جداگانه مستقر شوند امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۳۰ پروژه در دست اقدام است که حجم سرمایه گذاری این تعداد پروژه ۲۵ هزار میلیارد تومان است.
در ادامه "محمدعلی محسنی بندپی" نایب فراکسیون سلامت و گردشگری مجلس نیز با بیان اینکه گردشگری یک کار تیمی است، گفت: وزارتخانهها و دستگاههای مختلف باید زیرساختهای مورد نیاز برای توسعه گردشگری را فراهم کنند.
وی با عنوان اینکه البرز مرکزی محدودیتهایی را در منطقه ایجاد کرده است، گفت: ۹۵ درصد حوزه شهرستانهای نوشهر و چالوس در حوزه البرز مرکزی قرار دارد و برای بخشهای مختلف از جمله تولید سازگار با محیط زیست نیز مشکل داریم.
روستای کندلوس ثبت جهانی میشود
محمد ولی پور رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نوشهر گفت: روستای دارای بافت تاریخی و گردشگری کندلوس در فهرست ثبت جهانی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه برنامههای متنوع در هفته گردشگری اجرا شده است، افزود: روستای گردشگری کندلوس در فهرست ثبت جهانی قرار گرفته است.
این مسئول با اشاره به تشکیل پرونده برای ثبت جهانی روستای کندلوس گفت: تاکنون چند جلسه برای ثبت جهانی کندلوس گذاشته شده است و در تلاش هستیم تا این روستا به عنوان روستای جهانی معرفی شود.
انتهای پیام
نظرات