محمد ابراهیم تولایی پنجشنبه ۱۳ شهریور در استانداری مازندران با بیان اینکه باید با واحدهای مرغداری که مرغ بالای ۴۶ روز دارند و هنوز تخلیه نکردهاند برخورد قانونی شود، تأکید کرد: با هر کسی که به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل نکند و ترک فعل داشته باشد، برخورد خواهیم کرد و باید پاسخگو باشد.
وی تصریح کرد: هر دستگاهی باید پاسخگوی اقدامات خود باشد و نیازی به ارایه آمار و گزارش نداریم بلکه نتایج اقدامات باید در جامعه و بازار ملموس باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: مرغ منجمد به اندازه کافی در همه شهرستانهای استان توزیع و در فروشگاه های منتخب عرضه شود.
تولایی در این جلسه خواستار تنظیم فهرست مرغداری ها به تفکیک شهرستانها و روزهای پرورش شد تا در اختیار مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها قرار گیرد و مورد راستای آزمایی قرار گیرد.
وی اظهار کرد: از هر ایده و نظریه عملی برای کاهش تنش بازار و کاهش قیمت مرغ در بازار استقبال خواهیم کرد و دست یاری به سوی همه فعالان این عرصه دراز میکنیم.
انتهای پیام
نظرات