• چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402071913285
  • خبرنگار : 50046

استاندار:

حرکت و پیشرفت خراسان شمالی با سفر مقام معظم رهبری کلید خورد

حرکت و پیشرفت خراسان شمالی با سفر مقام معظم رهبری کلید خورد

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: برکات سفر مقام معظم رهبری در پیشبرد اهداف فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی و عمرانی تاثیر چشمگیری داشت به طوری که با حضور مقام معظم رهبری فضای پاییزی استان به بهاری دلنشین تبدیل شد و حرکت و پیشرفت استان با ورود ایشان کلید خورد.

 محمدرضا حسین نژاد امروز(۱۹مهرماه) در مراسم گرامیداشت سالروز سفر مقام معظم رهبری به استان در مصلای بجنورد و در جمع اقشار مختلف مردم و مدیران دستگاه های اجرایی، با اشاره به اینکه در این سفر ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی مصوب شد که ۲۳۰۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی بوده است، افزود: این اعتبارات در پروژه های بخش های مختلف کشاورزی، آموزش، منابع آب، عمران شهری و روستایی، صنعت و معدن ، حمل و نقل و ... هزینه شد.

وی گفت: همچنین بیش از ۸۰۰ پروژه با ماهیت کاملا روستایی و با هدف توسعه مناطق روستایی مصوب شد.

حسین نژاد بیان کرد: تاکنون ۲۲۱۰ میلیارد تومان اعتبارات برای پروژه های فوق اجرایی شده است که ۱۴۵۳ میلیارد تومان از محل ردیف اعتبارات سفر مقام معظم رهبری بوده است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه بیش از ۱۳۲۲ پروژه به بهره برداری رسیده، خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۲ نیز تامین اعتبار ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار قرار گرفت.

حسین نژاد در ادامه به بخشی از مهم ترین اقدامات انجام شده از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در بخش سدسازی به ویژه گلمندره، تکمیل فضاهای آموزشی عالی و احداث و توسعه مراکز فرهنگی، مهم ترین این اقدامات است که میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه های آغاز شده فوق ۹۵ درصد است که پنج درصد باقی مانده نیز در حال پیگیری است .

وی با اشاره به اینکه  ۵۰۷ میلیارد تومان اعتبار  و تعهدات اولیه سفر بوده است، ادامه داد: بعدها با تاکید مقام معظم رهبری این اعتبارات به بیش از دو برابر افزایش یافت.

حسین نژاد بیان کرد: اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به مددجویان، گازرسانی به منازل محرومان، ساخت و تکمیل مراکز درمان و بیمارستان امام حسن(ع)، بیمارستان خاتم الانبیا(ص) شیروان،  خرید تجهیزات برای بیمارستان بنت الهدی، کمک به احداث پایگاه های امدادی و خانه های بهداشت، اورژانس،  بخش جراحی قلب، تکمیل و بهره برداری سد های چندیر، سومبار و گلمندره، گازرسانی به ۴۱۰ روستا، آبرسانی به مجتمع های شهری و روستایی، تکمیل حوزه های علمیه، احداث یادمان شهدا، مرمت بناهای تاریخی و توسعه راه ها از دیگر اقدامات انجام شده است که روند چرخ توسعه و پیشرفت استان را شتاب بخشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha