یونس بهاروند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تمام پرسنل نوسازی مدارس شبانه روز کار میکنند تا در تمام مناطق چه صعبالعبور و چه شهری مدارس را برای تعلیم و تربیت فرزندانمان آماده کنیم.
وی با اشاره به اینکه در طرح ۲۰۲۰ و محرومیتزدایی، ۶۷ منطقه در لرستان مناطق محروم هستند، بیان کرد: این مناطق از لحاظ هوشی و استعداد از سطح برخوردار بوده و خیلی از مسئولان استان و کشور از همین محلات آمده و در حال فعالیت هستند.
بهاروند با بیان اینکه متأسفانه در سنوات قبل به مناطق جنوبی شهر خرمآباد توجهی نشده بود، یعنی مدرسه ساخته شده ولی سیستم گرمایشی استاندارد نداشت، گفت: در حال حاضر تمام مدارس در شهر خرمآباد تماماً استانداردسازی شده و سیستم گرمایشی دارند ولی گاهاَ برخی مدارس علیرغم اینکه نوساز بودند اما سیستم گرمایشی استاندارد نداشتند که همه آنها را طبق دستورالعمل استانداردسازی کردیم.
وی با اشاره به اینکه طرح استانداردسازی مدارس از سال ۱۳۹۲ در کشور شروع شد و مرکز اعتباراتی را از وزارت نفت برای این امر دریافت کرد، ادامه داد: استانداردسازی شامل بخاریهای نفتی چکهای غیراستاندارد بوده و این درحالی است که حتی بخاریهای گازی که الان در خانههایمان استفاده میکنیم نیز برای مدارس غیراستاندارد هستند.
بهاروند بیان کرد: بخاریهای هرمتیک استاندارد مدارس بوده به طوریکه میزان هوایی که از محیط میگیرند را از بیرون گرفته و از اکسیژن کلاس استفاده نمیکنند.
مدیرکل نوسازی مدارس لرستان یادآور شد: ۸۸۱۸ کلاس درس در استان استانداردسازی نشده که بخاری آنها گازی یا نفتی چکهای بودند که از سال ۹۲ کار استانداردسازی آنها را شروع کردیم.
این مسئول تصریح کرد: حدود ۲۰۳۷ کلاس در این سالها تعمیر اساسی شده و توانستیم دوباره آنها را به چرخه تدریس برگردانیم و اینها شامل مدارسی بود که سیستم شوفاژ آنها از کار افتاده بود.
وی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۱ حدود ۶۵۴۲ کلاس درس را در لرستان استاندارد کرده و تحویل دانشآموزان دادیم.
بهاروند گفت: حدود ۱۷۰۰ کلاس درس که بیشتر مدارس گازسوز هستند در دو سال باقی مانده دولت سیزدهم برنامه ریزی شده تا با اعتبارات دریافتی آنها را نیز استاندارد کنیم.
انتهای پیام
نظرات