نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: انواع میوه ها و سبزی ها مانند انواع لیمو، انواع مرکبات، انواع توت، کیوی، فلفل دلمهای، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع کلم به دلیل داشتن ویتامین c میتوانند در درمان سرماخوردگیها موثر باشند.
وی افزود: مصرف غلات سبوسدار و حبوبات، منابع از بروز عفونتهای مکرر دستگاه تنفسی فوقانی پیشگیری میکند. مصرف سیر نیز موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت های ویروسی میشود.
علیزاده اضافه کرد: جگر، کره و تخممرغ، هویج، انبه، سیبزمینی، زردآلو، کدو حلوایی در پیشگیری از سرماخوردگی موثر هستند.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در هنگام سرماخوردگی، خوردن شلغم و خانواده آن مانند تربچه و انواع ترب سفید و سیاه میتواند موثر باشد.
انتهای پیام
نظرات