حجتالاسلام سید مهدی میراحمدی، ۲۴ مهرماه در آئین ارتقاء کشوری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی تربتحیدریه و همچنین مراسم آغاز ساخت یادمان شهید گمنام که در محل سالن همایشهای دانشگاه این شهرستان برگزار شد، افزود: تبیین علمی دین و انتقال مفاهیم دین از جمله وظایف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها است.
وی خاطرنشان کرد: مطابق فرمایش مقام معظم رهبری فلسفه وجود روحانیت در دانشگاهها دعوت به خداوند متعال، هدایت، دینداری و اخلاق است که باید با بهترین رفتار و سخن همراه باشد.
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها عنوان کرد: کار روحانیت در فضاهای سخت و پیچیده مانند دانشگاه بسیار سخت است، کار روحانیت هدایت، دعوت کردن و همراه نمودن است.
وی با تأکید براینکه باید در برابر انحرافات و کجرویها سد شویم، گفت: روحانیون در دانشگاهها باید با این مسائل هوشمندانه برخورد کنند و در جلوهگری ارزشهای دینی و انقلابی فعال باشند.
میراحمدی اذعان کرد: حضور روحانیت در دانشگاه برای مدیریت نیست بلکه باید حضوری پدرانه و معنوی باشد، روحانیت پدر تمام افراد حاضر در دانشگاه هستند نه اینکه بخواهد فقط متعلق به یک گروه خاص وابسته باشد.
وی در ادامه بر ضرورت دفاع مبتنی بر منطق از مبانی دینی و ارتباط گسترده با مخاطبان دانشگاهی به ویژه دانشجویان تأکید کرد و گفت: شنیدن مطالب و شبهات دانشجویان و پاسخگویی به آنها، فرصت مناسبی برای مبلغان دینی در محیطهای دانشگاهی است.
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه روحانیون در محیطهای دانشگاهی مورد توجه و مأمن و سنگ صبوری برای دانشگاهیان هستند، افزود: یکی از مأموریتهای مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تبلیغ و انتقال علمی، قولی و عملی دین و ایمان است.
وی ادامه داد: تبیین اسلام ناب از کار ویژههای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئولیت اصلی رفع اشکالات فکری و معرفتی دانشگاهیان در حوزه دینی است.
میراحمدی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی در این حوزه مقابله با انحرافات و کجرویها در امور اسلامی است، تأکید کرد: باید با انحرافات و کجاندیشیها هوشمندانه مقابله کنیم و حضور معنوی و هدایتگرانه داشته باشیم.
در ادامه رئیس دانشگاه تربتحیدریه نیز در این مراسم گفت: در تلاش هستیم تا دیماه امسال که سالگرد دفن شهید گمنام در این دانشگاه است، سازه فلزی این یادمان را برپا کنیم.
عباس خاشعی سیوکی، خاطرنشان کرد: سازه فلزی این یادمان توسط اساتید معماری دانشگاه طراحی شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه همچنین در این مراسم با تبریک ارتقاء دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای این شهرستان، گفت: سادهترین راه معرفی این شهرستان این است که تربت حیدریه را شهر ظرفیتهای متعدد در عرصههای مختلف و به ویژه اقتصادی نامید.
علیاکبر کیپور، افزود: به عنوان نماینده سیاسی دولت از مدیران میخواهم که برای فرار از پاسخگویی و پوشش کمکاریهای خود، وارد بازیهای سیاسی نشوند.
وی با بیان اینکه بحمدالله ارتباطات بین دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی شهرستان در سطح خوبی قرار دارد، بیان کرد: نهاد نمایندگی رهبری میتواند با بهرهگیری از این ظرفیت و ایجاد انسجام بیشتر در مباحث فرهنگی، دینی و اعتقادی در زمینههای علمی نیز اقدام کند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربتحیدریه افزود: ارتباط و پیوند بین گروههای علمی و دانشجویی دانشگاههای شهرستان و بهرهگیری از ظرفیت علمی در حل مشکلات توسط دستگاههای اجرایی منطقه میتواند مفید و مؤثر باشد.
انتهای پیام
نظرات