امیرحسین قاضیزاده هاشمی شامگاه امروز (۱۲ آبانماه) در دیدار با فعالان فرهنگی، اجتماعی و تشکلهای ایثارگران استان که در استانداری زنجان برگزار شد، اظهار کرد: همه شهدای ما در دامن مکتب اهلبیت (ع) و پای منبرها و هیئتهای مذهبی رشد پیدا کردند و به علت جهانبینی که داشتند در این مسیر گام برداشته و شهید شدند.
وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به فرهنگسازی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود: به نظر میرسید بنیاد شهید و امور ایثارگران درگیر امور جاری خانوادههای شهدا و ایثارگران شده و ذره ذره، فعالیتهای فرهنگی کمرنگ شده است.
این مسئول با بیان اینکه اکنون در حوزه فرهنگی و محرومیتهای فرهنگی، حوزه ایثار و شهادت نیز گرفتار شده است، تصریح کرد: ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد به طوری که معتقد است تا پای جان هم شده باید آزاد باشد و آن چیزی که باعث مقاوم بودن یک کشور و جامعه میشود، فرهنگ است.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جنگ فلسطین و اسرائیل، گفت: با توجه به اتفاقات اخیر، امروز اسرائیل کوچکتر از آن است که بخواهد ایران را مخاطب قرار دهد.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه گروه ۴۹ هزار نفره حماس که تعداد نفرات را خودشان بیان کردند، در پرتو افکار انقلاب اسلامی قرار گرفته و میتواند یک جمعیت مسلح که همه تکنولوژیهای روز و قدرت و پولهای عالم در اختیارش است را به زانو دربیاورد، اظهار کرد: اتفاق غزه، پذیرش قدرت جهانی ایران در ابعاد مختلف است که همه آن محصول این فرهنگ و تفکر بوده و تا وقتی باقی خواهد ماند که این فرهنگ برقرار باشد.
وی با اشاره به اتفاقات رخ داده در پاییز سال گذشته در ایران، افزود: اتفاق مذکور نشان داد که ایران مورد تهدید است و خطر سخت نظامی نیست بلکه فرهنگی بوده بنابراین اگر قرار است ضربهای بخوریم از لحاظ فرهنگی خواهد بود.
این مسئول با بیان اینکه با توجه به اینکه حاکمیت اسلامی در کشور برقرار است، به طور ذاتی افراد دولت را خطاب قرار میدهند و دولت جزوی از سیستم امامت و بازوی اجرایی آن است، تصریح کرد: شخصیت امام راحل و نائب ایشان سیستمی است که محور دارد و نگاه رئیس جمهور به رهبر معظم انقلاب نیز نگاهی به عنوان نائب امام زمان بوده که این نگاه به یک مسئولیت عمومی تبدیل میشود.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه اکنون باید در حوزه فرهنگ به میدان عمل بیایم، گفت: باید در خصوص فرهنگ ایثار و شهادت حرمت جمعی شکل بگیرد تا وجدان جمعی ایجاد شود، زیرا جامعه ایثار و شهادت مقدس بوده و باید از آن مراقبت کرد زیرا آفاتی ممکن است درون آن ایجاد شود که با در کنار هم بودن میتوانیم آنها را از بین ببریم.
قاضیزادههاشمی، با اشاره به استفاده از فناوریهای فرهنگی در سطوح خرد و کلان، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۴ هزار برنامه در سطح خرد اعم از یادوارهها و برنامههای فرهنگی محله محور انجام شده و در سطح کلان در برنامههای تلویزیونی، سینمایی و غیره انجام شده است، قابل ذکر است امسال ۱۷ یادواره و کنگره ملی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه مقام شهدا از امامزاده غیر شهید بالاتر است، خاطرنشان کرد: برنامه جدی ما در خصوص گلزار شهدا این است که این گلزار را به حرمهای مطهر تبدیل کنیم و این طرح در شهرهای تهران، کرمان و یزد شروع شده است؛ از اینرو مسئولان باید در این خصوص برنامهریزی کرده و یک مرکز معنوی بزرگ برای شهر زنجان ایجاد کنند.
انتهای پیام
نظرات