• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402081510841
  • خبرنگار : 50635

دستور دادستان بندرعباس برای برخورد شدید با مسببان صید غیرمجاز «شب‌چراغی»

دستور دادستان بندرعباس برای برخورد شدید با مسببان صید غیرمجاز «شب‌چراغی»

ایسنا/هرمزگان دادستان مرکز استان هرمزگان گفت: دستور برخورد شدید با مسببان صید غیرمجاز «شب‌چراغی» صادر شده است.

عارف اکبری امروز (۱۵ آبان‌ماه)، در نشست مدیرکل شیلات استان هرمزگان و جمعی از نمایندگان جامعه صیادی، اظهار کرد: بدون شک از هیچ حمایتی در راستای برخورد با صید غیرمجاز از جمله صید «شب‌چراغی» دریغ نخواهیم کرد.

وی با اشاره به صید «شب‌چراغی» تصریح کرد: صید «شب چراغی» در واقع نوعی صید غیرمجاز ابداعی عده‌ای سودجو و منفعت طلب است که در هنگام شب و با استفاده از نور چراغ یا نورافکن‌های پرقدرت به عمق آب تابانده و گله‌های ماهی در اندازه‌های کوچک و بزرگ و غیرتجاری را به دام می‌اندازند.

دادستان مرکز استان هرمزگان گفت: در این صید مخرب که تور ماهی گیری در دریا پهن می‌شود و با نورافکن‌، نور شدید در دریا منعکس شده، باعث تجمع ماهیان ریز و درشت در اطراف شناور می‌شود؛ پس از آن نیز شناور دوم با بهره‌گیری از تور پرساین محاصره‌ای تمامی ماهی‌های جمع شده را در زیر نور جمع‌آوری می‌کند.

اکبری، ذخایر ارزشمند آبزیان را میراثی برای نسل آینده دانست و برخورد شدید و قاطع با همه مسببان صید غیرمجاز به‌ویژه صید شب چراغی را در دستورکار قرار داد.

دادستان مرکز استان هرمزگان با اشاره به این‌که فعالیت‌های شیلاتی در صدر فعالیت‌های اقتصادی استان هرمزگان قرار دارد، اظهار کرد: باید نگاه ویژه‌ای به فعالیت‌های شیلاتی در استان هرمزگان داشته باشیم، چراکه این مهم ریشه در تاریخ وتمدن مردم این منطقه دارد و بخشی از معیشت مردم ساحل‌نشین نیز از این طریق تامین می‌شود که باید توسط حاکمیت اسلامی حفاظت شود.

صید شب چراغی وضعیت ذخایر آبزیان هرمزگان را تحت فشار قرار می‌دهد

مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان نیز ضمن مخرب دانستن صید شب چراغی که وضعیت ذخایر آبزیان استان را به شدت تحت فشار قرار می‌دهد، از دادستان استان خواست تا بیش از پیش در راستای برخود با صید غیرمجاز از شیلات استان حمایت کند.

وی با اشاره به حمایت‌های خوب استانداری و سازمان شیلات ایران از فعالیت‌های شیلاتی استان تاکید کرد: دادستانی مرکز هرمزگان همواره حمایت‌های خوب از شیلات کرده است که با توجه به برنامه های موجود امیدواریم شاهد افزایش این حمایت‌ها به ویژه در برخورد با متخلفان حوزه صید باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خوب استان هرمزگان در حوزه‌های شیلاتی و تولید بیش از یک چهارم تولیدات شیلاتی کشور، برخورداری از افزون‌بر ۳۲۰ هزار تن صید سالانه، بیش از ۱۹ بندر صیادی، ۳۵ هزار نفر صیاد، حدود ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو، ۱۱۳ هزار تن ظرفیت تولید ماهیان دریایی در قفس و بیش از ۹۰ واحد صنعتی شیلاتی را بخشی از ظرفیت‌های شیلاتی استان ذکر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha